kendi astroloji burçlarım. ben yazdım :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kendi astroloji burçlarım. ben yazdım :D
Arkadaslar bu sadece şaka amaclıdır ve mizah amaclıdır. darılacak olan arkadaslar lütfen okumasın. ben gülmek ve güldürmek için yazdım. bu arada kendi burcum boğa :D

koç= kendini bişe sanan boynuzuyla ünlü bir burçtur. bu burca sakın borç para wermeyin güvemeyin sevmeyin hatta konusmayın. aşk konusunda sallamasyon tavırlar sergilediği sık sık görülür.kurban bayrmında bu burctan olanların iine bi sıkıntı girer.

boğa= artistin tekidir. dünya umrunda değil rezil pisik paspal bir burçtur. ayı gibi özelliklere sahiptir 24 saat yemek yiyebilir. o kadar gıcıktırki sırf inat yapmak için bahanler yaratır. bu burçla sakn dost olmayın. eğer dostunuz warsa ve şu an yanınızdaysa ordan arkanıza bakmadan koşarak ayrılın. her an boynuz iyebilirsiniz.

ikizler= bu kadar illetbi burç yoktur yau. iki yüzlü satıcı değersiz 5 para etmeyen bir burçtur. burnu havadadır dünyayı yarattıgını sanan bir mahlükattır. huyu bir öyle bir böyledir. aşk konusundada bir öyle bir böyledir. yani sakın güenmeyim bu burca.

Yengeç= kendini romantik sanan odun karekterli bir burç olup sevdiğine değer verdiğini sanarak ona zarar veren tek burctur. allah düşmanımdan saklasın bu burcu. o kadar içten pazarlıklı bir burc görmediniz göremessiniz. aşk ve para konusunu yazmıyorum bile değmez.

Aslan= krallıga özenen burcun ismine aldırıp kendini bi şey sanan bu burç cok pasif karekterli olup kimseye değer wermez. aşk konusundada kendini kral sanıp harem kurmaya çalısır fakat karsı cins ondan hemen soguyarak .... tekmeyi basar. cok hırslı olan bu burç hırsından dolayı kafasını duvarlara vurur.

Başak= ismindende anlasılacagı gibi ot gibi bir burçtur. ortamı soğutan bu yüzden kimsenin sevmediği bir bir burç olup tiskindirici özelliklere sahiptir. her ortamda mutlaka bir otluk yapı aortamın içine eder. aşk konusundada ot gibidir para konusunda cin gibidir

Terazi= bu burç eğlenmeyi sever ama genelde parasız oldugundan ondan bundan borç alarak geçinir ve sonundan hiç bir arkadası kalmaz. eğer bu burca sahip bi arkadasınız warsa ordan ısık hızıyla ayrılın. ayrıca cok menfaatçidir. para=dostluk savunucusudur.

Akrep= sıkıya geldiğinde kendine bile zarar weren iğrenç karakterli bir burç olup dotluk namına sıfır karakterlidir. para ve aşk konusunda parayı secer. o kadar değersizdirki dii imanı aradır. pislik burc

Yay= yay gibi esnek bir karaktere sahiptir. yüzünüza karsı iyi gözükse bile mutlaka arkanzdan laf yapar. ona asla güvenmeyin borç vermeyin. sakn bu burca aşık olmayın. sevgi anlayısıda esnektir.

Oğlak= serseri ruhlu bir burçtur. agresif karaktersiz pislik hatta iğrenç bir burçtur. çevresinde kimseyle anlasamaz. aşk konusunda menfaate dayalı bir ilişki sürdürür. para konusunda cok cimri bir burçtur.

Kova= entel takkılmayı seven bu burc harbiden kova gibidir. kendini sanata bilime vs. adadıgını sanar ama cahil bilgisiz bir burçtur. para ve asşk ikinci planda olup tek karizmasının entellik oldugunu sanar.

Balık= hafızası biraz kıt 6 saniyede bir herseyi unutan bir burctur. sazan diye tabir ettiğimiz özellikleri wardır. herseye ağlar karşısındakini sinir eder bunaltır. para konusunda cok saftır. azına vur lokmasını al. aşk konusunda biraz saf olduguiçin cevresinde pek karsı cinsten kimse olmaz

iremm

iremm

Üye
Terazi= bu burç eğlenmeyi sever ama genelde parasız oldugundan ondan bundan borç alarak geçinir ve sonundan hiç bir arkadası kalmaz. eğer bu burca sahip bi arkadasınız warsa ordan ısık hızıyla ayrılın. ayrıca cok menfaatçidir. para=dostluk savunucusudur.
:sahan::ehe para pulla alakam olmaz inanmayın :ehe

canturgay

canturgay

Üye
Başak= ismindende anlasılacagı gibi ot gibi bir burçtur. ortamı soğutan bu yüzden kimsenin sevmediği bir bir burç olup tiskindirici özelliklere sahiptir. her ortamda mutlaka bir otluk yapı aortamın içine eder. aşk konusundada ot gibidir para konusunda cin gibidir

hah yaww.. astroloji diye ben buna derimm. gerçekçi..:ehe

neymiş efendimde bu günlerde aşk hayatın çok hareketli geçecek.para desen yağacak ...çok sevineceğin bi haber alacaksınnn...bunlarla milleti avutuyorlarr...

seninki iyi...:kop:

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca bi faydası daha oldu irem in gerçek yüzü ortaya çıktı..:ehe

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamamen doğal
kendi eserim :D

iremm

iremm

Üye
ayrıca bi faydası daha oldu irem in gerçek yüzü ortaya çıktı..:ehe[/quote]
hadi behhh hiç inandırıcılık gerçeklikle uzaktan yakından alakası yok :ehe

canturgay

canturgay

Üye
ayrıca bi faydası daha oldu irem in gerçek yüzü ortaya çıktı..
hadi behhh hiç inandırıcılık gerçeklikle uzaktan yakından alakası yok [/quote]
bilemem..
herkes kendini bilir benimkileri aynen yazmış leiche...:ehe:ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Kova= entel takkılmayı seven bu burc harbiden kova gibidir. kendini sanata bilime vs. adadıgını sanar ama cahil bilgisiz bir burçtur. para ve asşk ikinci planda olup tek karizmasının entellik oldugunu sanar.

ben ve entelik ehehehehehe... :D :D :D :D

harbiden kova gibidir. lafına da bittim... :kop: :kop: :kop:

mservank

mservank

Üye
boğa= artistin tekidir. dünya umrunda değil rezil pisik paspal bir burçtur. ayı gibi özelliklere sahiptir 24 saat yemek yiyebilir. o kadar gıcıktırki sırf inat yapmak için bahanler yaratır. bu burçla sakn dost olmayın. eğer dostunuz warsa ve şu an yanınızdaysa ordan arkanıza bakmadan koşarak ayrılın. her an boynuz iyebilirsiniz.
valla bi dövmediğin kalmış:D

omayra

Üye
epey emek harcamışsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt