Kendi Akvaryumum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Kendi Akvaryumum
Kendi Akvaryumum

Erkek Balığım

Dişi Balığım ( Yumurtalama Döneminde Oyüzden o Pozu Verdi :D )

Yumurtalarında Fotoğrafını Çek Çektim Ama Erkek Balık AraSıra Döllemek için Geliyor Rahatsız Olmasınlar Diye Çekemedim

00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
Çok güzel balıkların var. Yavrular inşallah:oke::evet:

zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
O fotografta yumurtlamadı ama gecen hafata yumurtladı baya ama bu öğle çoğu öldü nedense bende neden öldüğünü bilmiyom ama ALLAH büyük inşallah gene yumurta döker bu sefer çoğu yaşar...

_EKSELANS_

_EKSELANS_

Üye
akvaryumuunuz kaç lt zebrayı mutsuz bir halde gördüm sadece akvaryumda zebramı besliyorsunuz??:hmmm

zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
15 lt akvayumda besliyorum ama balılar gayet mutlu düzenli olark temizleniyor. yemleniyor ve bakımları yapılıyor...

_EKSELANS_

_EKSELANS_

Üye
Ya insaf ya o kadar internette geziyorsunuz başka balıklar hakında bilbi veriyorsunuz hiç zebra cichletini araşmak aklınıza gelmedimi:hmmm
ARKDAŞIM O BALIKLARI O AKVARYUMDAN CIIKAR BALIKLARA SADECE İŞGENCE EDİYORSUN 1 ÇİFT ZEBRA İÇİN EN AZ 75-80 LT LAZIM siz 15 lt sadece işgence ediyorsunuz balıklara birde yavruladı diyorsunuz o yavrularada yazık bence siz zebraları bırakıp bir canlı dogurana geçmeniz lazım lepistes kılıç kuyruk v.b. ama ila zebra besliyecem diyorsanız akvaryumunuzu büyültmelisiniz :oke:

zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Bu senin ilgilendirmez...

_EKSELANS_

_EKSELANS_

Üye
YA ARKDAŞIM BEN HAYVAN SEVER BİRİ OLARAK BİR HAYVANA İŞGENCE EDİLMESİ BENİ İLGİLENDİRMESSE KİMİ İLGİLENDİRECEK İNAT ETME BIRAK BU ZZEBRALARI CANLI DOĞURAN YAP VEYA AKVARYUMUNU BÜYÜLT :ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

BU YAPTIKLARINI AKVVARYUM .COM A FORUMUNA YAZ BİR KİŞİ SANA HAK VERİRSE SEN DOGRU YAPIYORSUN DEVAM ET DERSE BEN AKVARİTSLİĞİ BIRAKACAM O KADAR DİYORUM:nono::angry::oha::karisti:

zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Bu benim zevkim ve evimde büyük akvaryumu yer yok o yüzden

SANANE

Yağmur

Üye
hem burda paylaşıyorsun sonra yavru oldu ama çoğu öldü diyorsun sana yardım eden öneride bulunan kişiyede sanane diyorsun. bu balıkların sağlıklı yaşaması için en az 75 lt su hacmi gerek... tamam sen şuanda o balıkları yaşatıyorsun temizliyorsun bakıyorsun ama o akvaryumda sağlıklı beslemek zor iki gün sonra elinde balık kalmaz ya hastalanırlar ya ölürler. kendi zevkin için balıklara işkence etmemelisin diyorum ve konuyu senin insafına bırakıyorum...

00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
akvaryumun bayağı küçükmüş büyütsen iyi olur yavru kaybında az olur ama sen ben böyle bakarım diyorsan bak ama balıklarına zarar verdiğini unutma!!

_EKSELANS_

_EKSELANS_

Üye
hem burda paylaşıyorsun sonra yavru oldu ama çoğu öldü diyorsun sana yardım eden öneride bulunan kişiyede sanane diyorsun. bu balıkların sağlıklı yaşaması için en az 75 lt su hacmi gerek... tamam sen şuanda o balıkları yaşatıyorsun temizliyorsun bakıyorsun ama o akvaryumda sağlıklı beslemek zor iki gün sonra elinde balık kalmaz ya hastalanırlar ya ölürler. kendi zevkin için balıklara işkence etmemelisin diyorum ve konuyu senin insafına bırakıyorum...

BANA DESTEK CIKTIGIN İÇİN SAOL HELL BENDE SENİN İNSAFINA BIRAKIYORUM :hmmm İNŞ DOĞRU BALIK SECİMİ YAPARSIN AKVARYUMUNA GÖRE:bye2:

--------------- Ekleme ---------------

birde senin yaşın kaç yetişkin biri aklı başında mantıklı düşüünen biri bunları yapmaz çünkü :nono:

00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
bence hell 20-10 yaş arası Benceee:bye2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt