Kenan Sofuoğlu Kaza Geçirdi

Sponsorlu Bağlantılar

Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Kenan Sofuoğlu Kaza Geçirdi


Sofuoğlu, en büyük rakibi İtalyan Laverty'nin kendisine arkadan çarpması sonucu kaza yaptı

Kenan Sofuoğlu, Imola’da zafere gidiyordu. Ama tek rakibi Laverty finişe metreler kala onu düşürdü. Neyse ki rakibinden daha önce kalkıp 2. oldu, avantajını korudu.

DÜNYA Supersport Şampiyonası’nda sezonun bitimine bir yarış kala koşulan Imola GP’sinde Kenan Sofuoğlu adeta kâbus gördü. Yarışa 1. başlayan Honda Ten Kate pilotu, şampiyonluk yarışı yaptığı Eugene Laverty ile kıyasıya bir mücadeleye girişti.

TÜM yarışçılardan ayrılan iki pilot, birbirlerini defalarca geçtiler. 5 tur kala ise son geçişi Kenan yaptı. Ama bitime 25 metre kala Laverty, Kenan’ı geçmeye çalışırken, hem düştü hem de Kenan’ı düşürdü. İki pilot da yerden hemen kalkıp, motosikletlerini yeniden pistten sokmaya çalışırken, Kenan kendisine bir, Laverty’ye ise iki görevlinin yardım etmesine karşın daha önce yola çıktı ve sadece Michele Pirro’ya geçilerek yarışı 2. tamamladı.

FARK, 16 PUAN OLDU

LAVERTY ise 3. olurken, bu sonuçla temsilcimiz ile İrlandalı rakibi arasındaki fark 16 puana çıktı. 3 Ekim’de Magny Cours’da Laverty 1. olsa bile Sofuoğlu’na şampiyonluk için 6. olmak dahi yetecek


 


Mert

Mert

Üye
Laverty madem kendin düşüyon adamı niye düşürüyon yahu:nono:
 
' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
Laverty:off: sen kimi düşürüyosun bakim oraya gelirsem döverim seni heee :nono: hadi kenan az kaldı şampiyonluğa :)
 
ßUr@k

ßUr@k

Üye
Kendi düşüyo adamıda düşürüyo
 


Üst Alt