Keloğlan Mı? Hababam Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Keloğlan - Hababam

• Hababam Sınıfı:Üç Bu

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Keloğlan Karaprens'e Karşı hayatımda izlediğim en berbat filmdi hababam daha komik

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Sagolasın ona gitmeyelim

^^AnaCOnDA^^

Üye
<div class='quotetop'>(NeedLeFLuff &#064; Jan 9 2006, 12&#58;18 PM) [post=249016]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Keloğlan Karaprens&#39;e Karşı hayatımda izlediğim en berbat filmdi hababam daha komik
[/b][/quote]
Katılıyorum beklenildiği gibi çıkmadı :s

ESAT568

Üye
<div class='quotetop'>(NeedLeFLuff &#064; Jan 9 2006, 01&#58;18 PM) [post=249016]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Keloğlan Karaprens&#39;e Karşı hayatımda izlediğim en berbat filmdi hababam daha komik
[/b][/quote]
abi sana katılıyorum iğğğğğğğğğğğğrenç bi filmdi

cumcum23

Üye
hiçbiri

.ıl[ uluc ]lı.

Üye
Keloglana gitmadim sadece fragmani guzeldi a man with no hair....

Hababam guzel deil tamam 3.5 atiolar da eski hababam gibi soyle oturakli bi cewap veremiolar m.ali ye

İnsan gercek hababam birazdan sopalarla dover bu hortlaklari m.Ali yi kendi planlariyla 3.5 attirir die dusunuo...

Ama yoq...

Ben hababami begenmedim eskisi daha iyi... Askerde bile daha iyiydi...

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
bende gariplik bendemi die merak ediodum meğer kimse beğenmemiş keloğlanı

Quattro

Quattro

Üye
İkiside berbat
Laf olsun die film çeknlere sinir oluyorum.....

MAHMUTSARAL

Üye
tabiki hababam. en azından azda olsa diğer hababamlarda biraz bağlantısı var ve güldürüyo.
ama keoğlan ne be öqhhh. petek dinçözün dandik oyunculuğu, berbat animasyonlar (amerikalılar o
animasyonları 1-2 günde yapıyo)kötü oyunculuk, mehmet ali erbil keoğlanın saf karakterine hiç
uymamış, karaprens ne be, yenimi çıktı şindi bu. yakında bide dünyayı kurtaran adamın oğlu geliyomuş
eski klasik filmleri berbat etmek için elinden geleni yapıyorlar.

abcde

Üye
valla ikisininde izlemeye değer olduğunu sanmıyorum.

darkred

darkred

Üye
walla hababam sınıfına gittim bence gayey eğlenceli ve güzel bir film olmuş.keloğlan filmine gitmedim ama giden arkadaşlarımın hepsi gitme diye beni uyardı hababam derim ben oyum ona

barabelli

barabelli

Üye
hababam derım bence o daha ıyı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...