KeLime Oyunu YaRışMası BaşLadı...!!__[10.GüN]

Ben ödül için yarışmıyorum zaten o parayla yeni yarışma açıcam

Arkadaşlar ben yarışmadan çekiliyorum ödülü kayahan kardeşim alıp yeni bir yarışma yapsın çünkü. Puanım silinmesin çekiliyorum dediysem cevap vermeyeceğim artık iyi eğlenceler iyi forumlar

Konu Sahibi
Arkadaşlar ben yarışmadan çekiliyorum ödülü kayahan kardeşim alıp yeni bir yarışma yapsın çünkü. Puanım silinmesin çekiliyorum dediysem cevap vermeyeceğim artık iyi eğlenceler iyi forumlar

niye çekiliyon dalgasına gel işte

Ben baştan beri katılmadım ki zaten yarışmaya sonradan bi kaç puan alalım dedim bi baktım az daha birinci oluyordum siz eğlencenize bakın başka yarışmada yine görüşürüz zaten hem kayahan alsında yeni yarışma açar o

Konu Sahibi

benim aklımda bi yarışma var ama ara vereceğm hem yoruldum hem intrnetim kalmadı

Güzel bir fikir ise kayahana söyle o yapsın hem sende yarışmacı olursun birazda

alın fikir motorlu taşıt bulma oyunu olabilir herhangi bir motorlu taşıt hakkında ipucu verecek biz onu bulmaya çalışabiliriz bu araba olabilir traktör olabilir otobüs markası olabilir motorsiklet olabilir vs vs

Tepkiler: x-scarface
alın fikir motorlu taşıt bulma oyunu olabilir herhangi bir motorlu taşıt hakkında ipucu verecek biz onu bulmaya çalışabiliriz bu araba olabilir traktör olabilir otobüs markası olabilir motorsiklet olabilir vs vs

o çok basit olur bi site var araç motor seçeneklerini yazınca direkt markası modeli çıkıyor sormayın söylemem Yapında görün kim alıyor yarışmayı