Benimki doğrumu - - - Eklendi - - - Batı karadeniz yanliş ama yaklaştın
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi kayahan14' Alıntı: Benimki doğrumu - - - Eklendi - - - Batı karadeniz Genişletmek için tıkla ... yanliş ama yaklaştın
kayahan14' Alıntı: Benimki doğrumu - - - Eklendi - - - Batı karadeniz Genişletmek için tıkla ... yanliş ama yaklaştın
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi TheLastWarrior' Alıntı: gelenek görenek Genişletmek için tıkla ... yanlış - - - Eklendi - - - kayahan14' Alıntı: Doğu karadeniz Genişletmek için tıkla ... TEBRİKLER sonunda
TheLastWarrior' Alıntı: gelenek görenek Genişletmek için tıkla ... yanlış - - - Eklendi - - - kayahan14' Alıntı: Doğu karadeniz Genişletmek için tıkla ... TEBRİKLER sonunda
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi TheLastWarrior' Alıntı: tüh tam yazacaktim kayahan yazdı Genişletmek için tıkla ... hızlı olan kazansın
TheLastWarrior' Alıntı: tüh tam yazacaktim kayahan yazdı Genişletmek için tıkla ... hızlı olan kazansın
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi kayahan14' Alıntı: Coğrafya hocası sağolsun dersi dinlemenin faydaları Genişletmek için tıkla ... bende dersaneden duymuştum
kayahan14' Alıntı: Coğrafya hocası sağolsun dersi dinlemenin faydaları Genişletmek için tıkla ... bende dersaneden duymuştum
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi kayahan14' Alıntı: Haha birinciyim reis ilk harfim küçük benim Genişletmek için tıkla ... şimdi oraya gelecem he birak su takıntıyı yoksa isminin tamamını büyük küçük yaparım
kayahan14' Alıntı: Haha birinciyim reis ilk harfim küçük benim Genişletmek için tıkla ... şimdi oraya gelecem he birak su takıntıyı yoksa isminin tamamını büyük küçük yaparım
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi Faciaa01' Alıntı: Geri kalan soruları akşama doğru sorsan olur mu Genişletmek için tıkla ... zaten müsaıt olamadım
Faciaa01' Alıntı: Geri kalan soruları akşama doğru sorsan olur mu Genişletmek için tıkla ... zaten müsaıt olamadım
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi kayahan14' Alıntı: Şimdi soru yok mu Genişletmek için tıkla ... yok hepsi ikindiden veya akşama doğru
kayahan14' Alıntı: Şimdi soru yok mu Genişletmek için tıkla ... yok hepsi ikindiden veya akşama doğru