Kedi Öldürdüm :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
araba ezdikten sonra durdumu?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:hmmm Kediler kolay kolay insanın üzerine atlamaz,

Ya onu köşeye sıkıştırmışsındır, ya da hayvan kuduz felandır.

Benim iş yerime bir kedi yavruladı ve kediye araba çarpıp öldü, 4 yavruyu büyütene kadar akla karayı seçtim..

Yavrular kendileri süt içebiliyorsa marketten yağsız süt al, bulamazsan yarım yağlı al ve bir miktar sulandır, içemiyorlarsa işte o kötü. çünkü onlara göre biberon bulmak çok zor. Petshop lara sor bulamazsan enjektör ile besle.

Rahat yürüyüp koşmaya başladıklarında katı yiyecekler verebilirsin...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
7 cami yaptır.

KayraBey

KayraBey

Üye
Bende küçükken bir kedinin ölümüne sebep olmuştum. Gerçekten kötü bir his...

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
başın sağ olsun bu olayda senin hiç bir suçun yok attıgın ucan tekmelerin bir gün bir kedigi
öldüryecegini bilmezdin ki neyse artık bi daha hayvanlara tekme atmazsın

Emrgncy

Emrgncy

Üye

:hmmm

O sadece günahının ne derece büyük olduğunun belirtilmesi açısından söyenmiş bir söz...

Ayet değil hadis değil

Bir cami aşağı yukarı 500.000 :tl: ye yapılsa

500.000 x 7 = 3.500.000 :tl: :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

O sadece günahının ne derece büyük olduğunun belirtilmesi açısından söyenmiş bir söz...

Ayet değil hadis değil

yapcak birşey yok arıyorum hayvanseverler derneğini :islik :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Ayet değil hadis değil

bir kedi=3.500.000 tl ooo paraya bak :ehe

Jitou

Jitou

Üye
:hmmm Kediler kolay kolay insanın üzerine atlamaz,

Ya onu köşeye sıkıştırmışsındır, ya da hayvan kuduz felandır.

Benim iş yerime bir kedi yavruladı ve kediye araba çarpıp öldü, 4 yavruyu büyütene kadar akla karayı seçtim..

Yavrular kendileri süt içebiliyorsa marketten yağsız süt al, bulamazsan yarım yağlı al ve bir miktar sulandır, içemiyorlarsa işte o kötü. çünkü onlara göre biberon bulmak çok zor. Petshop lara sor bulamazsan enjektör ile besle.

Rahat yürüyüp koşmaya başladıklarında katı yiyecekler verebilirsin...

Yavrularını korumak için yapmış İllaki senin ona bişe yapman lazım falan değil boş laflar bunlar uydurma Her hayvanın iç güdüsünde vardır bu Yanından geçsen bile sana saldırır Mesela köyde yanında civcivleri olan bi tavuğun yanından geçsen bile saldırdığını hiçmi görmedin:zzz::kotu:

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
sadaka ver

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Yavrularını korumak için yapmış İllaki senin ona bişe yapman lazım falan değil boş laflar bunlar uydurma Her hayvanın iç güdüsünde vardır bu Yanından geçsen bile sana saldırır Mesela köyde yanında civcivleri olan bi tavuğun yanından geçsen bile saldırdığını hiçmi görmedin:zzz::kotu:

valla beni ahırda 4 döndürdü gıt gıt gıt diye koştu peşimden sanırım git git git demek istedi :d:

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Bence sadaka felan vermeden bi hocaya danış.Yavrulara bakmak hiç fena fikir değil :)

Mert Gürbüz

Üye
Sen yine kendini korumak ıçin yapmışsın şerefsizin biri köydeyken önümde köpeği zevk ıçin tüfekle vurdu.

ismail

ismail

Üye
mert sen nick mi değiştirdin yani sen Mert 045 misin

MaxipmaN

Üye
sıkma bu kadar canını isteyerek yaptığın birşey değil ama çok üzüldüm

DraugHuan

DraugHuan

Üye
O kedi yıllar sonra senin rüyalarına girip sana psikolojik baskıda bulunacak ! :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...