Kedi Öldürdüm :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JUSTİNBB

JUSTİNBB

Üye
    Konu Sahibi
Kedi Öldürdüm :(
Beyler resmen bi kedi öldürdüm çok şaşkınım ya yanlışıkla oldu aslında ben sebep oldum :ağlarım: kedileride normalde çok s

Bizim evin orda yeni doğum yapmış bi kedi var. bende dışarıya çıktım (keşke çıkmasaydım).
sonra eve önüne doğru geldiğimde bu kedi garip garip sesler çıkarmaya başladı bende yavrularını korumaya çalışıyordur diye geri çekildim bi anda üstüme saldırdı bende refleks ile can havliyle tekmeyi yapıştırdım kediye :(

ve kedi yola düştüğü anda üstünden araba geçti.

Gerçekten şoktayım psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum.

Jitou

Jitou

Üye
Sen kendini korumuşsun ama vurmak yerine kaçabilırdin neyse ölen ölmüş fazla kafana takma

cardanadam

cardanadam

Üye
yapacak bir şey yok onun eceli senin elindeymiş yanlız yavuruları bak besle büyüyenekadar

JUSTİNBB

JUSTİNBB

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum ya çok kötüyüm :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

yavrular ortalıkta yok ya :ağlarım:

hizan

hizan

Üye
son pişmanlık fayda etmez bunu unutma

Jitou

Jitou

Üye
Gitmemesi doğal olayın şokundasın hayvanlara yararlı bişeyler yaparsan belki için rahatlayabilir

cardanadam

cardanadam

Üye
başka şeyler düşün ben yolda giderken gece yarısı önüme köpek fırladı duramadım vurdum çok üzülmüştüm :(

DDorlion

DDorlion

Üye
Kendini Korumuşsun Bence Üzülme Artık Yeter Kardeş

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
geçmiş olsun :(

JUSTİNBB

JUSTİNBB

Üye
    Konu Sahibi
@Jitou bende öyle yapmayı düşünüyorum yavrulara en iyi şekilde bakamya çalışıcam..
@cardanadam çok kötü bir şey ya geçmiş olsun..
@DDorlion @crazy_oruc sağolun..

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Isteyerek yapmamissin kendini korumuşsun

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
bende bir kere ölü bir köpeğin üzerinden geçmek zorunda kaldım arabayla. Eğer onu ezmemek için uğraşsaydim kaza yapacaktım. 1 gün kadar etkisini üzerinden atamadım ama sonra normale döndüm. Seninki kaza kardeş arkadaşın da dediği gibi yavrularını bulabilirsem besle büyüt yeter.

• Beğen
Tepkiler: JUSTİNBB
night_jack

night_jack

Üye
Hayvanları koruma derneğini getirsek mi napsak,konuya:ehe

MrTech

MrTech

Üye
Adamlar Sopayla Gelir Valla :sopa:

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Banada bir defasında bir kedi sldırmıştı,elimi yırttı sonra kardeş gibi tekmeyi yapıştırdım tarladan aşağıya uctu.Oldümü kaldımı haberim yok :(

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
kader kardeşim olacaği varmiş bende olsam aynisini yapardim heralde.belki daha kötüsünû:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...