Kazysoft Maskbrowser V1.0 S^3 Anna Belle Signed

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Kazysoft Maskbrowser V1.0 S^3 Anna Belle Signed
Bu uygulama Kullanıcı bu sayfanın Kaynak Kod, Ya da sadece Normalde bilgileri, anonim web üzerinde bir sayfa erişim için izin verir.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Google Çeviri

Peki tam olarak çalışır?Bu uygulama sadece bir istemci tarafında gerekliliktir . Bu uygulama KazySoft web sitesinde bir sayfa bağlanır ve bu sayfa gerisini halleder . Bu bana kod uzun zaman aldı . Bazı hatalar olabilir . Istemci tarafında uygulaması ile bana yardımcı olmak için Allstar12345 sayesinde .
Bu ücretsiz sürümü sınırlı bir süre için reklam ücretsiz olacak . bundan sonra ben reklamları koyacağız .
Donators genişletilmiş özellikleri ile Pro sürümü alın olabilir . ( kesinlikle reklamlar olmadan . )Şu anda , Bağışlar kullanılamaz.Pro Sürüm hala daha fazla iş ihtiyacı var.
Gelişmiş Açıklama:Bu uygulama istemci tarafında QML ve HTML kodlanmıştır . Sunucu Tarafı PHP ve HTML Kodlu mı . Bu uygulama bağlanır nerede bu zor kısmı yaparken çekirdek , motor ve kabuk kodlama oldu . Sunucu tarafında 2 şey , motor ve çekirdek ile Shell vardır . Çekirdek curl fonksiyonu ile oluşturulmuştur. Çekirdek kabuğu aşağı alınan verileri geçer . Shell bu verileri işler ve istemci uygulaması geçirir bir motoru vardır . Daha sonra uygulama kullanıcıyaverileri gösterir. Bağışta çalışması içinçekirdek dosyaları , yeni bir profesyonel özellik sağlar farklı bir ülkede farklı sunucularda yerleştirilir . Bu pro özellik sayesinde , bağışçıların seçebileceğiniz anonim sunucu o / o bu sayfaya erişmek için kullanmak istiyor.
Size destek isterseniz bana yeşil ok vurdu . Smiley Bu çok Smiley gerçekten yardımcı olur
Bilinen Hatalar :Yönlendirme henüz desteklenmiyor .tarih ve çerez yönetimi henüz çalışmıyor.sayfa tarayıcı hala ben alfa ve bazı sayfalar kötü görünmesi .gezinti çubuğu seçimi sadece sayfa tarayıcı modu çalışır .Orada hata birkaç gün veya hafta içinde giderilecektir.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: arslanla

Benzer Konular

  • Kilitli
Cevap
4
Görüntüleme
309
Baydırman
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
535
MAERKEK
ancient30
Cevap
0
Görüntüleme
675
ancient30


Üst Alt