Kazımın İlk Sözleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Kazımın İlk Sözleri
İşte Kazım'ın ilk sözleri!

05.01.2011 09:28:01 Galatasaray'ın yeni transferi Kazım Kazım, kendisine yönelik beklentilerin olduğunu belirtirken, önemli bir kulübe geldiğinin de farkında olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın Antalya kampına dahil olan ve yeni takımında 80 numaralı formayı giyeceği duyurulan Kazım Kazım, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, "Şu anda bu bir rüya gibi çünkü çok önemli bir kulübe geldiğimin farkındayım. Beni buraya çok büyük beklentilerle getirdiler. Beklentilere elimden geldiği kadarıyla en iyi şekilde cevap vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
En büyük isteğinin bir an önce Galatasaray forması giymek olduğunu vurgulayan Kazım, şunları söyledi:
"Şu anda en büyük isteğim ve hayalim Galatasaray formasını, tabii önce antrenman formasını bir an önce üzerime geçirmek, takımla birlikte çalışmaya ve oynamaya başlamak. Çünkü bana güvenenler vardı ve bu güvenlerini boşa çıkarmayacağımı herkes görecek. Bunu kanıtlamak istiyorum. Şu anda tek konsantre olduğum; bu takımın başarısı ve Colin Kazım'ın Galatasaray formasıyla ne yapacağı. Bunu da herkes görecek zaten. Şu anda yeni bir sayfa açıldı. Hem benim hem de ailem için yeni ve güzel bir sayfa açıldı. Galatasaray gibi büyük bir camiaya geldim. Aynı zamanda Galatasaray için de yeni bir sayfa açılıyor biliyorsunuz. Yeni ve çok güzel bir stada geçiliyor. O yüzden hem benim hem de takımım açısından güzel bir sayfa olacaktır."
Açıklamasında, Colin Kazım'ın kim olduğunu ve nasıl bir futbol oynadığını en iyi şekilde göstereceğini ifade eden milli sporcu, Galatasaray takımının ligdeki konumunu da hak etmediğini belirtti.
"Galatasaray şu anda içinde bulunduğu durumu hak etmiyor. Benim de yardımımla mutlaka daha iyi yerlere gelecektir" ifadelerini kullanan Kazım, "Böyle güzel bir formayı giyeceğim için çok mutluyum. Tek istediğim şey bir an önce takımda oynamaya başlamak, bir an önce antrenmanlara katılmak. Ailemin bana gösterdiği özeni, hem taraftarların hem de yönetimin bana olan güvenlerini boşa çıkarmadan Colin Kazım'ın neler yapabileceğini kanıtlamak istiyorum" diye konuştu:pro::pro::hmmm:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Edebiyat yapmış resmen ...
Söylediklerine emin olun kendisi de inanmıyor :D Çok güldüm gerçekten açıklamaları okuyunca ...

Kardan adam olur ama Kazım dan mümkün değil olmaz abi .. :ehe

canturgay

canturgay

Üye
hayret...çocukluğumdan beri galatasaray lıyım bileğimi kesseniz kanım sarı kırmızı akar dememiş mi... iyice bakın olması lazım :ehe

Εthnic

Εthnic

Üye
son sözleri olur inşallah...

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
birisi luganoya söylesin de tt arenadaki maçta oynarsa bi güzel döwsün bunu :D

"ben sporcunun; zeki, çevik ve bonservisi elinde olanını severim"

galatasaray :D

Atakan

Atakan

Üye
- Kazım bir kez daha hayırlı olsun diyelim. Takım arkadaşlarıyla da bugün tanıştı. İlk diyalogları, ilk heyecan, ilk izlenim biraz bunlardan bahsederek başlayalım.

"Sabah arkadaşlarımla karşılaştığımda, arkadaşlarımla buluştuğum zaman senelerdir Galatasaray forması giyiyor gibi hissettim. Çünkü beni çok iyi karşıladılar. Güzel bir karşılama yaptılar. Onun haricinde zaten bir çoğunu Milli Takım'dan tanıyordum. O yüzden hiç yabancılık çekmedim. Bana senelerdir Galatasaray forması giyiyor gibi hissettirdiler."

-Transferin öyküsüyle başlayalım. Bu öykü nasıl gerçekleşti, transferini anlatabilir mi?

"Normalde eski takımımla bu sezonun sonuna, mayıs sonuna kadar kontratım vardı. Ama karşılıklı oturup karşılıklı görüşmelerle bu kontratı 1 Ocak 2011'den itibaren feshetme kararı aldık. Feshettikten sonra Galatasaray gibi büyük bir camiadan teklif gelmesi, Galatasaray gibi büyük bir camianın benimle ilgilenmesi tabii ki benim için çok pozitif oldu. Ben de hiç düşünmeden buna karar verdim. Burada tabii ki yöneticilerin özellikle Adnan Sezgin'in payını unutmamak lazım. Çünkü kendisi bu olayla çok ilgilendi. Öbür taraftan teknik direktörümüz, antrenörlerimiz onların da bana karşı ilgilerini gördükten sonra benimde zaten kafamda soru işareti olmadan buraya gelmeyi kabul ettim."

- En çok kendisini bu tarafa çeken gösterilen ilgi alaka mı oldu?

"Tabii ki tek etki bu olmadı. Mutlaka sizinle ilgilenen bir takıma transfer olmak, çok önemlidir. Çünkü futbolunuzu da farklı bir yere taşıyabilir. Yöneticilerin, yönetim bazındaki insanların size güvenmesi, onun haricinde teknik direktörün, yardımcılarının size güvenmesi mutlaka çok önemli. Ama tabii ki Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğu tartışılmaz. Ne kadar büyük bir camia olduğu ne kadar büyük bir taraftar grubuna hitap ettiği tartışılmaz. Bu da çok büyük bir etken oldu benim için. Yani şunları sayabiliriz, tabii ki kulübün bana göstermiş olduğu ilgi, onun haricinde Galatasaray'ın büyüklüğü ve tabii ki İstanbul'u çok sevmem. İstanbul'da devam ettirdiğim bir hayat var. Ve şuan da nişanlıyım. Çok kısa bir zamanda baba olacağım. Yani özetlersek hayatımda yepyeni bir sayfa açıyorum. Bir sayfayı kapattık, yepyeni bir sayfa açıyorum. Hem takım anlamında hem de hayat anlamında. Çünkü deminde belirttiğim gibi çok kısa bir süre sonra baba oluyorum. Bu tip şeyler de etkileyerek böyle bir karar verdim."

- İşte tam bu noktada durmakta fayda var. Çünkü yeni bir sayfa açıyorum dese de Kazım Galatasaray'a gelişinde tabii ki her şey toz pembe değil. Bunu da açık yüreklilikle bu ekranlardan söylemek lazım. Çünkü hem geçmişindeki bir takım olaylardan dolayı hem de belki ezeli rakipten dolayı bunu tam olarak süzme şansımız olmadı kamp ortamında ama bu transfere olumsuz bakan bir kitlede var. Sonuç itibariyle camiaya kabullendirmesi için belli bir zaman lazım ama bu kitlenin farkında mı bu kitleye neler söyleyecek. Bunlarla nasıl mücadele edecek. En azından psikolojisi hazır mı?
"Tabii ki bu tip tepkilerin farkındayım. Bu tip tepkilerin gösterilmesi de çok normal. Sonuçta ezeli rakibinizden buraya geliyorsunuz ve geçmişte yaşadığınız bazı olaylar var. Şuna da dikkat çekmek istiyorum. Olaylar benim futbolumdan kaynaklanmadı. Bu olaylar bazı yerlere çekildi ama kesinlikle futboldan dolayı değildi. Şunu da unutmamak gerekir, buraya ilk geldiğim zaman ben daha 19 yaşındaydım. 19 yaşında genç birisiniz. Farklı bir yere geliyorsunuz. Mutlaka gözleriniz de daha açılmamış. Ama bu olaylar benim hep bir kazancım oldu. Neden kazancım oldu Çünkü biraz daha gözümü açmamı sağladı. Biraz daha bir şeylerin farkına varmamı sağladı ve bu olaylar şekillendi. Daha farklı, daha olgun bir Colin Kazım karakteri yarattı ve şu anda da deminde belirttiğim gibi Galatasaray'la yepyeni bir sayfa açıldı, temiz bir sayfa açıldı. İlerleyen günlerde Colin Kazım'ın kim olduğunu neler yapabileceğini, mutlaka sahada göreceklerdir."

Adnan Sezgin bu görevde hala nasıl kalabiliyor ? Bu arada yazmadan geçemeyeceğim, ekşi'den alıntıdır.

Hagi savaşan futbolcu istemişti, Adnanlar sevişen anlamış ..
:ehe

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
bekliyimp görecez tt arenada :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt