dRaJ3N
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kazik atmissin
sağolun yaKazık yedirtmişsin
Eyvallah kardeşim eksik olmasağolun yaarkadaşlar telefoncuda çalışıyorum herhangi bi ihtiyacınız durumunda pm atmanız yeterli TapTalk ile bildirim hemen düşüyor. elimden gelen yazılımsal donanımsal hertürlü yardımı yaparım bilginize. maxicep ailesi olarak diyorum herkes için geçerli bu.
sağolun yaarkadaşlar telefoncuda çalışıyorum herhangi bi ihtiyacınız durumunda pm atmanız yeterli TapTalk ile bildirim hemen düşüyor. elimden gelen yazılımsal donanımsal hertürlü yardımı yaparım bilginize. maxicep ailesi olarak diyorum herkes için geçerli bu.
dükkan neredesağolun yaarkadaşlar telefoncuda çalışıyorum herhangi bi ihtiyacınız durumunda pm atmanız yeterli TapTalk ile bildirim hemen düşüyor. elimden gelen yazılımsal donanımsal hertürlü yardımı yaparım bilginize. maxicep ailesi olarak diyorum herkes için geçerli bu.
O anlamda dememis ki atiyorum kardesim hoparlorumden ses gelmiyor dersin adam yardımcı olur. Niye iyi niyeti suistimal ediyorsunuz?Benim kamera yetersiz şuna bi 10-15 piksellik bi donanım tak ya tele :eek:
yok hocam buradaki insanların kalitesini biliyorum sizler sağolunHocam kusurum olduysa affola konuyu gereksizlerde sandım ondan şeettimops:
Yo ben dalga geciyorsunuz sandım
yok hocamYo ben dalga geciyorsunuz sandım
Estagfurullah kardesim kusura bakmaGenellikle gereksizlerde dalga geçmek iyidir işte bende konuyu gereksizlerde sandm ondan uyardığn için teşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?