'Maxi Genç Üye tebrik ederim hayırlı olsun. benden düşük alan arkadaşım bnm yazdığım yere gitti ben kaldım.böyle 1 sistemde at gibi yarışıyoruz.
tebrik ederim hayırlı olsun. benden düşük alan arkadaşım bnm yazdığım yere gitti ben kaldım.böyle 1 sistemde at gibi yarışıyoruz.
Praetor Emekli Yönetici Tebrik ederim. Hayata başlamak için zorlu bir 4 (en iyi ihtimalle 4 )sene var önünde... Kolay geleee, rast gelee...
Tebrik ederim. Hayata başlamak için zorlu bir 4 (en iyi ihtimalle 4 )sene var önünde... Kolay geleee, rast gelee...
asder_fs Üye Konu Sahibi _є_®_¢_α_N_;2598868' Alıntı: Tebrik ederim.Üniversite hayatında başarılar Genişletmek için tıkla ... sağol --------------- Ekleme --------------- BktsBcr' Alıntı: ilk olarak hayırlı olsun diyorum, puanın-sıralaman kaçtı ? Genişletmek için tıkla ... saol sıralama 20binlerde
_є_®_¢_α_N_;2598868' Alıntı: Tebrik ederim.Üniversite hayatında başarılar Genişletmek için tıkla ... sağol --------------- Ekleme --------------- BktsBcr' Alıntı: ilk olarak hayırlı olsun diyorum, puanın-sıralaman kaçtı ? Genişletmek için tıkla ... saol sıralama 20binlerde
minoo Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Vay bee, önünden bile geçemem Genişletmek için tıkla ... geçersin merak etme sen de kazanırsın
TuRkiShCowboy' Alıntı: Vay bee, önünden bile geçemem Genişletmek için tıkla ... geçersin merak etme sen de kazanırsın
Praetor Emekli Yönetici minoo' Alıntı: geçersin merak etme sen de kazanırsın Genişletmek için tıkla ... Enes de mühendis olacak, sana katılıyorum Kaldırım mühendisi
minoo' Alıntı: geçersin merak etme sen de kazanırsın Genişletmek için tıkla ... Enes de mühendis olacak, sana katılıyorum Kaldırım mühendisi
minoo Üye Praetor' Alıntı: Enes de mühendis olacak, sana katılıyorum Kaldırım mühendisi Genişletmek için tıkla ... Dalga geçmesene çocukla Enes biraz azimle başarırsın.bu kadar söylüyorum sana.
Praetor' Alıntı: Enes de mühendis olacak, sana katılıyorum Kaldırım mühendisi Genişletmek için tıkla ... Dalga geçmesene çocukla Enes biraz azimle başarırsın.bu kadar söylüyorum sana.