Kazançlı Linkler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Kazançlı Linkler
Bildigimiz gibi Sitede kazançlı linkler yasak yanlız açılan konularda ben dahil genelde linkleri kopyalıyoruz ve açılan Download sayfalarında tıkladıktan sonra sayfalarca reklam eklentileri ve istenmeyen dosyalar inebiliyor pc yada cihazlara.

Eğer konu açan arkadaşlar kazançlı link kullanıp 5 saniye geçtikten sonra temiz bir Download sayfasına yonlendirebiliyorsa üyeleri benim fikrim kazançlı linkler bu arkadaşlar icin serbest olabilir.

Çünkü açtığım konularda ençok aldığım şikayet istenmeyen sayfalarca reklam eklentileriydi ve alıntı yaptığımız için kazancımızda yok doğal olarak en azından zippyshare, mega gibi siteleri kullanabilen arkadaşlar için bu konuda izin verilebilir.

Üyelerde tek reklam sayfası geçerek kafası rahat bir şekilde dosyalara ulaşır hem konu açan hemde konudan faydalanan üye yada misafir memnun olabilir :)

oguzxw

oguzxw

Üye
Benim İçin Ad.fly Gibi Sitelerde Sorun Yok AdBlockerim Var Sorun Olmuyor Ama Yükliycegi Site Mega Zippyshare Ve MediaFire Gibi Yerler Olmalı Dedigin Gibi :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Benim İçin Ad.fly Gibi Sitelerde Sorun Yok AdBlockerim Var Sorun Olmuyor Ama Yükliycegi Site Mega Zippyshare Ve MediaFire Gibi Yerler Olmalı Dedigin Gibi :D
Bende bu gibi sitelerden bahsediyorum zaten tarayıcıda 10 tane reklam açılacağına tek reklam geçilir ve rahat bir şekilde dosya indirilir :)

• Beğen
Tepkiler: oguzxw
oguzxw

oguzxw

Üye
Bende bu gibi sitelerden bahsediyorum zaten tarayıcıda 10 tane reklam açılacağına tek reklam geçilir ve rahat bir şekilde dosya indirilir :)
Galaxy Acesi Olanlar O Sitelerde Telefonları Donuyor Ama Ne Yazıkki (Ad.Fly)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Niye donsun telefona göremi hareket ediyor Web sayfaları?

SHS

SHS

Üye
Öyle bir üye ayrımı yapılamaz, ya yasaktır ya değildir

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Dosya sitelerinin çoğu bu şekilde, imkan varsa kendi hesabına yükleyebilir üye yada eklenti yapabilir
Bende bundan bahsediyorum üye bu işe zaman harcayıp Upload yapma zahmetine katlanıyor sa bırakalım da oda bu işten para kazanabiliyorsa kazansın :)
Yani bir dosya indirmek için onlarca reklam sayfası açılması normal bir durum değil.
Üyeler bunu bana söylediğinde Upload icin ugrasamayacagim için olumsuz cevap veriyordum ama ugrasabilecek birisi varsada uğraşsın yani kimse kazançlı linke itiraz etmez bu durumda temiz bir Upload sitesi olduktan sonra :)

Ayrıca burada ayrım yapılabilir üyeler arasında; hem kazançlı link kullanıp hep tusfiles sitesini kullanırsa burada ayrım yapılır yani ;)

• Beğen
Tepkiler: KsmCN ve asigsasi
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Kazançlı linkler serbest olsada eklediğiniz uygulamalar indirilmediği taktirde kaldırılıyor, kaldırılmakla beraber upload edilen serverden de kırılıyor, ölü link dediğimiz olay ve sonrasında çöplük dolu forum haline gelmiş oluyor.
Bizde isteriz üyelerin kazanmasını ancak hem linkler kısa sürede kırılıyor, hemde temiz indirme sayfasına yönlendiren bir reklam sayfası da zor, bir iki tane varsa da sadece bunu kullanın diye tüm üyelere ve yeni kayıt olacak üyelere duyurmak zor olacağından kısaltma linklere sıcak bakmıyoruz.

Ayrıca reklamlı link kullanan üye görmedik henüz, varsa da şikayet edin lütfen.

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş, Gofrettin115 ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Kazançlı linkler serbest olsada eklediğiniz uygulamalar indirilmediği taktirde kaldırılıyor, kaldırılmakla beraber upload edilen serverden de kırılıyor, ölü link dediğimiz olay.
Bizde isteriz üyelerin kazanmasını ancak hem linkler kısa sürede kırılıyor, hemde temiz indirme sayfasına yönlendiren bir reklam sayfası da zor, bir iki tane varsa da sadece bunu kullanın diye tüm üyelere ve yeni kayıt olacak üyelere duyurmak zor olacağından kısaltma linklere sıcak bakmıyoruz.
Benimki öneriydi sadece geçen gün bu sekilde bir konu gördüm o yüzden :)
Upload ile uğraşabilecegini düşünen üyeler açısından iyi olabilirdi :)

SHS

SHS

Üye
Bende bundan bahsediyorum üye bu işe zaman harcayıp Upload yapma zahmetine katlanıyor sa bırakalım da oda bu işten para kazanabiliyorsa kazansın :)
Yani bir dosya indirmek için onlarca reklam sayfası açılması normal bir durum değil.
Üyeler bunu bana söylediğinde Upload icin ugrasamayacagim için olumsuz cevap veriyordum ama ugrasabilecek birisi varsada uğraşsın yani kimse kazançlı linke itiraz etmez bu durumda temiz bir Upload sitesi olduktan sonra :)

Ayrıca burada ayrım yapılabilir üyeler arasında; hem kazançlı link kullanıp hep tusfiles sitesini kullanırsa burada ayrım yapılır yani ;)

Paylaşımcı üye grubu olursa olabilir ama abi emin ol birçok kişi isyan eder bu reklamlı linklere

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Ozan

Ozan

Admin
Kazançlı linklerde böyle bir kıstas koyarsak tüm kazançlı linkleri de moderasyondan geçirip, tek adımlı bir indirmeye mi yoksa reklamlara mı gidiyor sürekli kontrol etmek zorunda kalırız.

sniper1x

Üye
Kesinlikle İtiraz Ediyorum.Lütfen başka siteleri çöp ediniz sizin reklamlı uygulamalarınıza ihtiyacımız yok. MaxiCep Sitesinin en önemli en iyi özelliklerinden biri de direk link ve sağlam linkten başka abuk subuk linklerin olmamasıdır. Sitede çalışanlar ellerinden gelenin fazlasını yaparak engel oluyorlar ve bunun arkasındayım. Sitenin kendine has kalitesini bozmayınız bunu teklif dahi etmeyiniz. Site yöneticilerinden ricam böyle şeye asla musamma göstermemeleridir.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle İtiraz Ediyorum.Lütfen başka siteleri çöp ediniz sizin reklamlı uygulamalarınıza ihtiyacımız yok. MaxiCep Sitesinin en önemli en iyi özelliklerinden biri de direk link ve sağlam linkten başka abuk subuk linklerin olmamasıdır. Sitede çalışanlar ellerinden gelenin fazlasını yaparak engel oluyorlar ve bunun arkasındayım. Sitenin kendine has kalitesini bozmayınız bunu teklif dahi etmeyiniz. Site yöneticilerinden ricam böyle şeye asla musamma göstermemeleridir.

Konuyu okudun mu yoksa yazı yazmak için mi yazıyorsun?

sniper1x

Üye
okudum sorun ne?

sniper1x

Üye
neresi alakasız anlamadım kazançlı link istemiyorum dedim yeterince açık değil mi?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
neresi alakasız anlamadım kazançlı link istemiyorum dedim yeterince açık değil mi?

Linkleri zaten kazançlı su anda neyi savunuyorsun?
Konuyla alakasız yorumların fazlasıyla gereksiz.

• Beğen
Tepkiler: KsmCN
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt