Kayseri Park Avm Yılbaşı İndirimleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kayseri Park Avm Yılbaşı İndirimleri
kayseri park avm indirimleri, kayseride idirimli mağazalar, kayseri yılbaşı indirimleri,kayseri park avm indirimi, kayseri park avm indirim günleri, kayseri park yılbaşı 2012, kayseri park yılbaşı indirim günleri, kayseri park yılbaşı indirim fırsatları, kayseri park avm yılbaşı indirimi 2012

Kayseri Park Avm'de yılbaşı alışverişiniz çok eğlenceli ve renkli geçicek. Yılbaşı öncesi Kayserilileri büyük indirimler ve kampanyalar bekliyor. Avm'den yapacağınız alışverişlerde %60 indirim, bunun yanı sıra hediyeler ve bir otomobil sizleri bekliyor. Opel Insignia, Opel Astra ve Opel Corsa kazanmak için tek yapmanız gereken sade 50 TL üzeri alışveriş yapmak.




Kayseri Park, gelenekselleşmiş yeni yıl kampanyasını bu kez üç güzel araçla taçlandırıyor. ‘Üç Güzeller Kayseri Park’ta adını taşıyan kampanya kapsamında 2012 model Opel Insignia, Opel Astra ve Opel Corsa şanslı üç ziyaretçiyi bekliyor. Birbirinden güzel bu üç otomobilden birine sahip olmak için 17 Aralık 2011 – 27 Mart 2012 tarihleri arasında Kayseri Park’ta yer alan mağaza ve standlardan aynı gün içerisinde toplam 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapmak yeterli olacak. İn Group’a bağlı İnciroğlu firması ile ortaklaşa gerçekleştirilen kampanya rekor katılımla ilk haftasını tamamladı. Tüm Kayseri’nin dikkatini Kayseri Park’a çeken otomobiller, Kayseri Park Alışveriş Merkezi’nin ön bölgesinde görsel şölenle ziyaretçiler için sergileniyor.






Kayseri Park’ın yılbaşı sürprizleri sadece son model bu üç otomobille sınırlı değil. Yerel, ulusal ve uluslararası markalara ait toplam 130 mağazanın bulunduğu Kayseri Park’ta yüzde 60’a varan indirimlerin yanı sıra İki Ürün Alana Üçüncüsü Bedava şeklinde kampanyalarda bulunuyor. Bu kapsamda Kayseri Park’ta yer alan Tergan ve Hotiç yüzde 60 indirim uygularken, Mango, Polo Garage, Koton, Lc Waikiki ve İpekyol’da yüzde 50 indirim ile ziyaretçilerinin yüzünü güldürüyor. Derimod’dan alışveriş edenler tüm ürünlerde etiketin yarısını öderken, Mudo City’e gelenler 3 alıp, 2 ödüyor. Mağazalardaki diğer indirim oranları, Kayseri Park’ın ön girişinde bulunan LED ekrandan, web sitesinden, facebook ve twitter adresinden ayrıca ilan edilecek.
 


guero38

guero38

Üye
Her sene Yaparlar Aga hepde zengin birne çıkar.
 
USAForever

USAForever

Üye
Forum Mersin in 85 katı küçük ama zamanla gelişir kayseride :))
 
guero38

guero38

Üye
Sen kayseri foruma Gel Büyük nedir o Zaman Gör Dostumm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt