KayraBey'in Yeri

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi

Enes

Enes

Üye
Naber dünür :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Abi yapma bunu :D

Kodu biliyorum da mobilden yükleme yapabileceğim güzel bir site adı verirsen memnun olurum Sait abi.

Bu siteden rahatça yükleyebilirsin ben kendi telefondan deniyorum oluyor.

Enes

Enes

Üye

Cd arşivim nasıl neler var neler :ehe

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Abi yapma bunu :D

Kodu biliyorum da mobilden yükleme yapabileceğim güzel bir site adı verirsen memnun olurum Sait abi.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Vay forumdaki tek adamım gelmiş :)
Elhamdülillah dünür mesaj yazabilme dışında tüm imkanlar elimden alındı. Yanlış bir şey yazınca bile düzeltmeyi yeni mesajda yapmam gerekiyor.

Sen beni boşver ben baştan aşağı problem adamım. Sen nasılsın? Okul nasıl? Aslan gibi evlat doğuran annem nasıl oldu?

• Beğen
Tepkiler: Enes
Enes

Enes

Üye
Vay forumdaki tek adamım gelmiş :)
Elhamdülillah dünür mesaj yazabilme dışında tüm imkanlar elimden alındı. Yanlış bir şey yazınca bile düzeltmeyi yeni mesajda yapmam gerekiyor.

Sen beni boşver ben baştan aşağı problem adamım. Sen nasılsın? Okul nasıl? Aslan gibi evlat doğuran annem nasıl oldu?
Hadi ya imkanların alındı mı. Okul iyi sıkıntım yok 1 dersten topluca kaldık işte :D Annem iyi çok şükür bu aralar dertlerden kurtuldu sayılır acılarımız azaldı. Allah razı olsun senden sordun :)

Baydırman

Baydırman

Moderator
s.a

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Hadi ya imkanların alındı mı. Okul iyi sıkıntım yok 1 dersten topluca kaldık işte :D Annem iyi çok şükür bu aralar dertlerden kurtuldu sayılır acılarımız azaldı. Allah razı olsun senden sordun :)
Toplu kalmaca :ehe
Seninle şu dünya gözüyle görüşmek nasip olmadı gitti yahu.

• Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
geçmiş olsun

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
tivitırdan sövmüşler hocaya öyle sövmeye böyle soru dedi adam soru kağıdı a4 cevap kağıdı a3 sen düşün :ehe

Elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak :D :ehe

Sağol Allah razı olsun
Hocaya söven kesin ateisttir :) yada sapkın...

• Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
tivitırdan sövmüşler hocaya öyle sövmeye böyle soru dedi adam soru kağıdı a4 cevap kağıdı a3 sen düşün :ehe

Elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak :D :ehe

Sağol Allah razı olsun
ecmain :tebessüm:

• Beğen
Enes

Enes

Üye
Hacı ver hesap no 1.000 tl yolliyim. Üstünü sen bul :D
Bunu demen yeter. Ben sırt çantamda ankesörlü telefon da taşırım bu lafın üstüne :D
senin askerler nasıllar bu arada sıkıntı yok di mi ?

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bir insana kesinlikle sövmek günahtır :cool beğenirsin beğenmezsin ayrı her insan kendine yakışanı söyler ve yapar :cool

• Beğen
Tepkiler: Enes ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Bunu demen yeter. Ben sırt çantamda ankesörlü telefon da taşırım bu lafın üstüne :D
senin askerler nasıllar bu arada sıkıntı yok di mi ?
Elhamdülillah canavar gibiler. Büyük olan duble hatim yapacak şubat sonu inşaAllah. Dua et amcası :ehe

• Beğen
Enes

Enes

Üye
  • Beğen

Üst Alt