KayraBey
Üye
Abi yapma bunu[ımg] resim linki[/ımg] kodu ile yapabilirsin

Kodu biliyorum da mobilden yükleme yapabileceğim güzel bir site adı verirsen memnun olurum Sait abi.
Abi yapma bunu[ımg] resim linki[/ımg] kodu ile yapabilirsin

Abi yapma bunu
Kodu biliyorum da mobilden yükleme yapabileceğim güzel bir site adı verirsen memnun olurum Sait abi.
Abi yapma bunu
Vay forumdaki tek adamım gelmişNaber dünür![]()

Hadi ya imkanların alındı mı. Okul iyi sıkıntım yok 1 dersten topluca kaldık işteVay forumdaki tek adamım gelmiş
Elhamdülillah dünür mesaj yazabilme dışında tüm imkanlar elimden alındı. Yanlış bir şey yazınca bile düzeltmeyi yeni mesajda yapmam gerekiyor.
Sen beni boşver ben baştan aşağı problem adamım. Sen nasılsın? Okul nasıl? Aslan gibi evlat doğuran annem nasıl oldu?
Annem iyi çok şükür bu aralar dertlerden kurtuldu sayılır acılarımız azaldı. Allah razı olsun senden sordun 
Aleykum selam
Toplu kalmacaHadi ya imkanların alındı mı. Okul iyi sıkıntım yok 1 dersten topluca kaldık işteAnnem iyi çok şükür bu aralar dertlerden kurtuldu sayılır acılarımız azaldı. Allah razı olsun senden sordun
![]()

geçmiş olsunHadi ya imkanların alındı mı. Okul iyi sıkıntım yok 1 dersten topluca kaldık işteAnnem iyi çok şükür bu aralar dertlerden kurtuldu sayılır acılarımız azaldı. Allah razı olsun senden sordun
![]()
tivitırdan sövmüşler hocaya öyle sövmeye böyle soru dedi adam soru kağıdı a4 cevap kağıdı a3 sen düşünToplu kalmaca
Seninle şu dünya gözüyle görüşmek nasip olmadı gitti yahu.

Sağol Allah razı olsungeçmiş olsun
Hocaya söven kesin ateisttirtivitırdan sövmüşler hocaya öyle sövmeye böyle soru dedi adam soru kağıdı a4 cevap kağıdı a3 sen düşün
Elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak![]()
Sağol Allah razı olsun
yada sapkın...bırak şimdi sapkını ateistiHocaya söven kesin ateisttiryada sapkın...

ecmaintivitırdan sövmüşler hocaya öyle sövmeye böyle soru dedi adam soru kağıdı a4 cevap kağıdı a3 sen düşün
Elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak![]()
Sağol Allah razı olsun

Hacı ver hesap no 1.000 tl yolliyim. Üstünü sen bulbırak şimdi sapkını ateisti
nasıl telefon alcaz bana sen onu düşün![]()

Bunu demen yeter. Ben sırt çantamda ankesörlü telefon da taşırım bu lafın üstüneHacı ver hesap no 1.000 tl yolliyim. Üstünü sen bul![]()

Elhamdülillah canavar gibiler. Büyük olan duble hatim yapacak şubat sonu inşaAllah. Dua et amcasıBunu demen yeter. Ben sırt çantamda ankesörlü telefon da taşırım bu lafın üstüne
senin askerler nasıllar bu arada sıkıntı yok di mi ?

bana amca amca amca dedilerrrElhamdülillah canavar gibiler. Büyük olan duble hatim yapacak şubat sonu inşaAllah. Dua et amcası![]()