KayraBey'in Yeri

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
Aleyküm selam ağam :tebessüm:
Yazı boş geçirmiyorum ders çalışıyorum bir de ramazan internette yok hepsi üst üste olunca ancak aralarda girebiliyoruö bazendd uygulama indirmek için :tebessüm:
ders çok zor olur ya ehliyete zor çalıştım uyukluyodum Allah kolaylık versin :)

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Enes

Enes

Üye
@Dede :bangin:

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ölü seviciler vardı anladıkta, şimdi yahudi seviciler peydah oldu :D

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Emrgncy
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Ölü seviciler vardı anladıkta, şimdi yahudi seviciler peydah oldu :D
Yahudiler insan degilmi dede bende sevmiyorumda bence dunyanin kndini yetstren sayili toplumlarindan her gun yahudiler arabasina ise giderken alabildgi kadar yahudi alir ve yardimci olur bizde adres bile soramiyosun :)

Enes

Enes

Üye
Yahudiler insan degilmi dede bende sevmiyorumda bence dunyanin kndini yetstren sayili toplumlarindan her gun yahudiler arabasina ise giderken alabildgi kadar yahudi alir ve yardimci olur bizde adres bile soramiyosun :)
Kendi dininden olmayanları kendilerine köle ve hizmetkar olarak görenler çok insanlıklı olsa gerek

• Beğen
Tepkiler: Dede ve -Akıncı
Emrgncy

Emrgncy

Üye

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:good:

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Üstad ve incileri...

• Beğen
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Yaw he he muslumanum elhamdulillah ama musluman ulkelri bi dunya gzunuzle bi gdin gezin yaptklari ayrimciliklari gorun ondan snra bu konulari tartisalim

Son düzenleme:
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Sahsen filstine aciyamiyorum cunku onlar gecmiste cikar ugruna topragini yahudlere satan insanlarAma tabi Yuce Rabbim din kardeslerimizi korusun her daim ilk sozumdeki dsuncemde onlardaki koruma kayirma kavrami azcik musluman ulkelerde olsa kimse ezemez muslumnlari ama su son yasanan olaylarda islam dunyasinin onde gelen ama fos cikan ulklerin tutumunu grduk gercekten nereye kadar gidecek bu drum merak ediyorum
Kendi dininden olmayanları kendilerine köle ve hizmetkar olarak görenler çok insanlıklı olsa gerek
ondan ondan

Enes

Enes

Üye
Muhatap olabiliceğim düzeye yüksel ondan sonra gel

• Beğen
Enes

Enes

Üye
"Cahillerle girdiğim her tartışmayı kaybetmişimdir"
"Zalimler için yaşasın CEHENNEM!"

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Nedir bu insanlardaki yahudi sevgisi anlamıyorum arkadaş...

• Beğen

Üst Alt