Enes
Üye
Dur abi ergenleşmeNedir bu insanlardaki yahudi sevgisi anlamıyorum arkadaş...

Dur abi ergenleşmeNedir bu insanlardaki yahudi sevgisi anlamıyorum arkadaş...

dede ben sevmyorum yahudileri müslümanlığımla gurur duyuyorum şükürler olsun bin kez daha demek istedgim farklı bişeydi ama bazi akılsız arkdaş bska yöne cektibenm kastettiğim ana konu en kötü yahudi bile dindaşını korurken her saat müslüman katlediliyor neden din kardeşlerimiz susyor neden bu eksiklikNedir bu insanlardaki yahudi sevgisi anlamıyorum arkadaş...
Sen karşındaki kişiye kötü laf kullanıyorsun sonra da müslümanlığımla gurur duyuyorum diyorsun.dede ben sevmyorum yahudileri müslümanlığımla gurur duyuyorum şükürler olsun bin kez daha demek istedgim farklı bişeydi ama bazi akılsız arkdaş bska yöne cektibenm kastettiğim ana konu en kötü yahudi bile dindaşını korurken her saat müslüman katlediliyor neden din kardeşlerimiz susyor neden bu eksiklik
Sen karşındaki kişiye kötü laf kullanıyorsun sonra da müslümanlığımla gurur duyuyorum diyorsun.
Halen hakaret peşindesin ben sana hiç bişey demedim. İlk baştan beri tavrın ortada. Sen anca savurduğun hakaretlerle övün.
Yav he he, ondan ondan diye girersen konuşmaya ne bekliyorsun ki benden ? Gel buyur dalganı geç kardeşim mi diyeyim yani.iki olay arasındaki farkı sölermisin ?
kardeşim hata etysek affola ama öle bi tavır koyuyosunki sanki dinden cıkmışım vrun müslümana diyorum bi konuda örnek verdim adamlardan yahudi fanatgi yaptın elhamdülillah orucmuzu tutarık duamızı ederiz böle insanım
tamm kardeşim özür dilerm anlık snir var kusura kalma oruc oruc brbrimzi kırmıyalım kusura kalmaYav he he, ondan ondan diye girersen konuşmaya ne bekliyorsun ki benden ? Gel buyur dalganı geç kardeşim mi diyeyim yani.
ne kötülüklerini gördün müslümanların elin yahudisini ne övüyorsunYaw he he muslumanum elhamdulillah ama musluman ulkelri bi dunya gzunuzle bi gdin gezin yaptklari ayrimciliklari gorun ondan snra bu konulari tartisalim
ne kötülüklerini gördün müslümanların elin yahudisini ne övüyorsun
Hep sen mi mekanlarda tartışacanTartışmayın ula benim mekanda
ben sadece doğru bir söz söyledimValla mekana kilit vururlarsa karışmamTartışmayın ula benim mekanda

Gelsin paralarDiiiideeeeeee bayram geliyiii Diiiideeeeee![]()

Moderator dede mizin arkadaşı tanıyoruz geri açtırırız sıkıntı değilValla mekana kilit vururlarsa karışmam![]()
Yemiyecen lokumu , sucuğuMidem bir acayip :S

şırdan mı yedinMidem bir acayip :S

Sahurda cokmu kacrdn dedeMidem bir acayip :S