MaxipmaN
Üye
satmıyom benSendeki Note2 temiz diyolar![]()

satmıyom benSendeki Note2 temiz diyolar![]()

Alcam ben satsatmıyom ben![]()

ege makina binası benim meslek yüksek okulunun karşısı olması lazım tam hatırlamıyom ama öyleyse baya baya yürüyon yağmurda pert oluyonEge Üniversitesi - Makine Mühendisliği akarama ilk tercihe Yıldız Teknik - Makine yazacam bir ihtimal gelir belki
![]()
1300e aldım aşağı vermem daha yeni bişey alırımAlcam ben sat![]()

1.300 müege makina binası benim meslek yüksek okulunun karşısı olması lazım tam hatırlamıyom ama öyleyse baya baya yürüyon yağmurda pert oluyon
1300e aldım aşağı vermem daha yeni bişey alırım![]()

ege makina binası benim meslek yüksek okulunun karşısı olması lazım tam hatırlamıyom ama öyleyse baya baya yürüyon yağmurda pert oluyon
1300e aldım aşağı vermem daha yeni bişey alırım![]()

metro durağı var ege üniversitesi durağı yani hemen kampüs önünde iniyon ama kampüse gelirken yürüyecek olursan can sıkıcı oluyor bir sene böyle yürüdüm ben bu sene güzegah değişti iki durak metro yapıcamYağmura bayılırım sıkıntı yok.![]()

metro durağı var ege üniversitesi durağı yani hemen kampüs önünde iniyon ama kampüse gelirken yürüyecek olursan can sıkıcı oluyor bir sene böyle yürüdüm ben bu sene güzegah değişti iki durak metro yapıcam![]()

kampüsün girişinde manisa kavşağı var oraya biraz dikkat etmek lazım ışık falan var dokundurmasınlarTakarım kulaklığımı kopa kopa gelirim.![]()

Dokundurmak mı ?kampüsün girişinde manisa kavşağı var oraya biraz dikkat etmek lazım ışık falan var dokundurmasınlar![]()

Hemde sana... Vercen sucuğu acımicanDokundurmak mı ?
![]()

@EroL ve @DiaBLoS bunu iyi bilir @TüreYok sana sucuk o ne biçim resim öyle.
![]()

Bide hep amerikanın oyunları derler. Al sana bariz Türk sübliminali@EroL ve @DiaBLoS bunu iyi bilir @Türe
Ölmeden önce yemek istiyorum bundan![]()

Çok tatlıBide hep amerikanın oyunları derler. Al sana bariz Türk sübliminali![]()

Adana'ya gelmen şart@EroL ve @DiaBLoS bunu iyi bilir @Türe
Ölmeden önce yemek istiyorum bundan![]()