KayraBey'in Yeri

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
burası bir forum sitesi içine niye siyaset din dil ırk sokmaya çalışıyor sunuz ?
amacınız ortalığı karıştırmak dan başka birşey değil herkesin düşüncesi kendisine kalsın bu forum bunun yeri değil
Peki madem öyle neden kişiyle alakalı konular açılıyor? 10 kasım vs teknolojik bir gün mü :)

asigsasi

asigsasi

Üye
Peki madem öyle neden kişiyle alakalı konular açılıyor? 10 kasım vs teknolojik bir gün mü :)
Türkiye Cumhuriyeti kurucusundan bahsediyoruz onun için konu açılması gayet normal sevmiyor san da konuya girip de ortalığı karıştırmak sana hiç yakışmadı ben seni böyle tanımıyor dum
bir teknoloji gününde de sen aç konuyu bunu birbiri ile kıyasla ma

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve .NeXuS.
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
@asigsasi senin burada yetkin varsa bu konuyla alakalı tüm mesajları siler misin?

asigsasi

asigsasi

Üye
Insanların Ülkemizi Kurtaran Kahramanın (!) Din Hakkındaki Düşüncelerini Öğrenmesi siyaset olmasa gerek.
ben konuda sadece siyaset yazmadım dikkatli oku kimsenin din görüşü beni ilgilendirmez üzerime de vacip değil herkes kendin den sorumludur dinimiz de bunu tasvip etmez

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
asigsasi

asigsasi

Üye
Ayrıca beni herkes tanıyor @asigsasi ben Osmanlı torunuyum bu yüzden ban bile yedim. Arada gelir işte böyle bana.
şimdiki üyeler kıvılcım bekliyor sen bu kıvılcımın bir parçası olma seni nasıl tanıdık ise öyle devam edelim

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ayrıca beni herkes tanıyor @asigsasi ben Osmanlı torunuyum bu yüzden ban bile yedim. Arada gelir işte böyle bana.
Burası forum diye defalarca belirterek açıklama yapıldı hiçbir kişi,kurum,kuruluş,din,dil,ırk gibi konularda hakaret küçük düşürücü söylem ve mesajlara ben burda yönetici olduğum müddetçe kurallar çerçevesinde izin vermeyeceğim buna emin olun.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün şahsını sevmek zorunda değilsiniz ancak bunu da burada dillendirerek Propaganda yapamazsınız. Nerede istiyorsanız orada yazınız.

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK, Joker, SHS ve 3 diğerleri
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu Forum kuralları dışına çıkılmamak kaydıyla tekrar açık. Tekrar uyarmayacağım bilginize

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Deneme

Enes

Enes

Üye
deneme deneme :ehe

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Uyarıya gerek yok direk ban yiyorum zaten :)

Yukarıdaki mesajları siler misiniz yoksa onları da tek tek şikayet mi etmem gerekiyor?

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
@Enes nerdesin dünür?

• Beğen
Tepkiler: Enes
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Uyarıya gerek yok direk ban yiyorum zaten :)

Yukarıdaki mesajları siler misiniz yoksa onları da tek tek şikayet mi etmem gerekiyor?
Hangilerinden bahsediyorsun ayrıca daha fazla forum içerisinde ortam gerici mesajlar yazmaya devam etmemeniz adına uyarı yapılır bu forum da yöneticinin görevidir.

• Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
:aha:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bu ülkede sosyal adalet var, septirerek şeeeettttir dedeeeeeeee :ehe

• Beğen
Tepkiler: Dede ve asigsasi