Akıncı Üye Nextman' Alıntı: @Dede yi yormayın gençler Genişletmek için tıkla ... Eski günleri hatırladım @x-scarface @CABBAR @Nextman
Nextman' Alıntı: @Dede yi yormayın gençler Genişletmek için tıkla ... Eski günleri hatırladım @x-scarface @CABBAR @Nextman
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Dedeler 3310 kullanır bu adam dede değil Selamun aleyküm cümleten bu arada uzun zamandır yokum forumda.
Dedeler 3310 kullanır bu adam dede değil Selamun aleyküm cümleten bu arada uzun zamandır yokum forumda.
KayraBey Üye Konu Sahibi Kaspersky Lab.' Alıntı: Bende iyiyim dedecim napalım işte MaxiCep de geziyoruz öyle. LG G3 alıyor muyuz dede ? Genişletmek için tıkla ... Para yok
Kaspersky Lab.' Alıntı: Bende iyiyim dedecim napalım işte MaxiCep de geziyoruz öyle. LG G3 alıyor muyuz dede ? Genişletmek için tıkla ... Para yok
KayraBey Üye Konu Sahibi KinG CrazY' Alıntı: ben seni 80 yaşında lg g3 ile düşünüyordum Genişletmek için tıkla ... Karizma olurdum ama
KinG CrazY' Alıntı: ben seni 80 yaşında lg g3 ile düşünüyordum Genişletmek için tıkla ... Karizma olurdum ama
KayraBey Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: Eski günleri hatırladım @x-scarface @CABBAR @Nextman Genişletmek için tıkla ... Nerde o günler
-Akıncı' Alıntı: Eski günleri hatırladım @x-scarface @CABBAR @Nextman Genişletmek için tıkla ... Nerde o günler
KayraBey Üye Konu Sahibi Siycey' Alıntı: Dedeler 3310 kullanır bu adam dede değil Selamun aleyküm cümleten bu arada uzun zamandır yokum forumda. Genişletmek için tıkla ... Benim ruhun genç Aleyküm selam hoşgeldin hacı
Siycey' Alıntı: Dedeler 3310 kullanır bu adam dede değil Selamun aleyküm cümleten bu arada uzun zamandır yokum forumda. Genişletmek için tıkla ... Benim ruhun genç Aleyküm selam hoşgeldin hacı
KinG CrazY Üye Dede' Alıntı: Karizma olurdum ama Genişletmek için tıkla ... Geçenlerde bizim bir müşteri teyze işte 60 yaşında var s5 kullanıyordu ürünlerin resmini çekip çekip oğluna whatsapp dan yolluyordu
Dede' Alıntı: Karizma olurdum ama Genişletmek için tıkla ... Geçenlerde bizim bir müşteri teyze işte 60 yaşında var s5 kullanıyordu ürünlerin resmini çekip çekip oğluna whatsapp dan yolluyordu
KayraBey Üye Konu Sahibi KinG CrazY' Alıntı: Geçenlerde bizim bir müşteri teyze işte 60 yaşında var s5 kullanıyordu ürünlerin resmini çekip çekip oğluna whatsapp dan yolluyordu Genişletmek için tıkla ... Teknolojik teyzeler
KinG CrazY' Alıntı: Geçenlerde bizim bir müşteri teyze işte 60 yaşında var s5 kullanıyordu ürünlerin resmini çekip çekip oğluna whatsapp dan yolluyordu Genişletmek için tıkla ... Teknolojik teyzeler
Cezzbedici3 Üye Eskiden satış bölümü daha canlıydı sanki Bayadır siteye uğramadım amma çok değişmişhey gidi eski günler..
Eskiden satış bölümü daha canlıydı sanki Bayadır siteye uğramadım amma çok değişmişhey gidi eski günler..
KayraBey Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: Gitti geri gelmez günler Genişletmek için tıkla ... Acımadan ağzıma geleni saydım odada. Dağıldı gitti
-Akıncı' Alıntı: Gitti geri gelmez günler Genişletmek için tıkla ... Acımadan ağzıma geleni saydım odada. Dağıldı gitti
KayraBey Üye Konu Sahibi -Contra-' Alıntı: dedem hala vermedin maili ayıp oluyor ama Genişletmek için tıkla ... O gün bugün hiç maile bakmadım valla iyi oldu hatırlattın
-Contra-' Alıntı: dedem hala vermedin maili ayıp oluyor ama Genişletmek için tıkla ... O gün bugün hiç maile bakmadım valla iyi oldu hatırlattın
Akıncı Üye Dede' Alıntı: Acımadan ağzıma geleni saydım odada. Dağıldı gitti Genişletmek için tıkla ...
Nextman Emekli Yönetici Dede' Alıntı: Vay benim abim gelmiş mekâna. Hoşgeldin abi nasılsın? Görüşemedik bu sene Genişletmek için tıkla ... Yoğun devam kardeşim çok şükür idare ediyoruz sende iyisindir umarım aslanları görüyorum Allah bağışlasın
Dede' Alıntı: Vay benim abim gelmiş mekâna. Hoşgeldin abi nasılsın? Görüşemedik bu sene Genişletmek için tıkla ... Yoğun devam kardeşim çok şükür idare ediyoruz sende iyisindir umarım aslanları görüyorum Allah bağışlasın
KayraBey Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Allah kabul etsin mubarekler Genişletmek için tıkla ... Bekârlık sultanlık diyen varsa yanıma gelsin
TheFenomen' Alıntı: Allah kabul etsin mubarekler Genişletmek için tıkla ... Bekârlık sultanlık diyen varsa yanıma gelsin
Enes Üye Dede' Alıntı: Bekârlık sultanlık diyen varsa yanıma gelsin Genişletmek için tıkla ... deme öyle deme deme
Dede' Alıntı: Bekârlık sultanlık diyen varsa yanıma gelsin Genişletmek için tıkla ... deme öyle deme deme
SoulsEagle Üye Dede' Alıntı: Bekârlık sultanlık diyen varsa yanıma gelsin Genişletmek için tıkla ... sultanlıktır gece istediğini yaparsın mesela
Dede' Alıntı: Bekârlık sultanlık diyen varsa yanıma gelsin Genişletmek için tıkla ... sultanlıktır gece istediğini yaparsın mesela
KayraBey Üye Konu Sahibi SoulsEagle' Alıntı: sultanlıktır gece istediğini yaparsın mesela Genişletmek için tıkla ... Yuh