KayraBey
Üye
Üstadım şeref verdiniz konumaHayri da serri de Allah bilir. Biz kullarin yorum yapmak neyine.

Üstadım şeref verdiniz konumaHayri da serri de Allah bilir. Biz kullarin yorum yapmak neyine.

Ne demek efenim o seref bize aitÜstadım şeref verdiniz konuma![]()

Zorla olan hersey hayirsiz mi ? Guzel ve hos bir durum olmayabilir elbet ama dedigim gibi , biz hayirdan da serden de bihaberiz.suleyman bey ben zorla evlendim
Sen ciddi misin?ya bu devirde yil 2014 zorla evleniyoz
Anil birak evlenmeyi dogru duzgun cumle kur alinti yapiyorum cumleni birdaha okuya bu devirde yil 2014 zorla evleniyoz
Olsun abi. Müşteri müşteriyi çekerLa Dede'nin Yerini gereksiz gereksiz kirletmeyin, müşteri gelmiyo sonra![]()

Olsun abi. Müşteri müşteriyi çeker![]()

Birde yönetimden emekli olunca ayrı bir zevk
Gördüler tabii emektarı![]()

Dünür gene sıkıyon

Tevbe tevbeBirde yönetimden emekli olunca ayrı bir zevk![]()

can sıkıntısı be dünürDünür gene sıkıyon![]()

Nasıl olsun dünür ya. Fabrika beni 3 hafta izine yolladı hanım her gün dışarıdacan sıkıntısı be dünür
napıyon ne ediyon![]()

Allah kesene bereket, ayaklara kuvvet versinNasıl olsun dünür ya. Fabrika beni 3 hafta izine yolladı hanım her gün dışarıda![]()

Benim ayaklarda sıkıntı yok çocuklar bende hanım free takılıyorAllah kesene bereket, ayaklara kuvvet versin![]()

keseye bişey demiyon yaniBenim ayaklarda sıkıntı yok çocuklar bende hanım free takılıyor![]()