KayraBey'in Yeri

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye

İzine çıktın mı @Dede telefon için iş buldum sana :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke, -Akıncı ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Saygın mod nede olsa
Yahu kankeyta sana bir şey sorayım...

Ben cm yükledikten sonra bir çok uygulamayı kaldırıp yerlerine kendi uygulamalarımı yüklüyorum. Sonrada hepsini sisteme gömüyorum. Sürekli bununla uğraşmak yerine rom içindeki istemediğim uygulamaların apk'larını kaldırıp kendi uygulamalarımın apk'larını ekledim. Verdim formatı kur dedim yemedi :D

Ne gibi bir işlem var acaba yapmadığım? Apk silip ekleme ile olmuyormuş bunu anladım :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Buda yeni ekran :p

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve Silinen Üye 1145465
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Yahu kankeyta sana bir şey sorayım...

Ben cm yükledikten sonra bir çok uygulamayı kaldırıp yerlerine kendi uygulamalarımı yüklüyorum. Sonrada hepsini sisteme gömüyorum. Sürekli bununla uğraşmak yerine rom içindeki istemediğim uygulamaların apk'larını kaldırıp kendi uygulamalarımın apk'larını ekledim. Verdim formatı kur dedim yemedi :D

Ne gibi bir işlem var acaba yapmadığım? Apk silip ekleme ile olmuyormuş bunu anladım :D
Kankeyta sistemi hazırlayinca cwm den yedek al sonra sistem ağır calismaya başlayınca baş formatı yedeği yükle ben ole yapıyordum zaten sende G3 alacakmisin gibi :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Kankeyta sistemi hazırlayinca cwm den yedek al sonra sistem ağır calismaya başlayınca baş formatı yedeği yükle ben ole yapıyordum zaten sende G3 alacakmisin gibi :D
Alacağım inşaAllah :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Enes

Enes

Üye
G3 @Dede :p

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt