KayraBey'in Yeri

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
İşler bugün yoğun...

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Silinen Üye 1145465
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ölen maden işçilerinin yakınlarına Allah sabır versin. Ekmek parası için evden çıkıyor ve ölüme gidiyor. Rabbim ölümünde hayırlısını versin. Anı ölümlerden muhafaza eylesin.

• Beğen
Tepkiler: Enes, -Akıncı ve Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ölen maden işçilerinin yakınlarına Allah sabır versin. Ekmek parası için evden çıkıyor ve ölüme gidiyor. Rabbim ölümünde hayırlısını versin. Anı ölümlerden muhafaza eylesin.
Amin, yahu nasıl bir milletiz anlamadım.. duaya sebep olsun diye bir konu açtım, konu nerelere geldi... Allah'tan konu kilitlenmiş... Ölen insanlara mı üzüleyim yoksa konuya yazılan saçma sapan yorumlara mı bilemedim :(

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı, Dede ve Invoke
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Amin

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Amin, yahu nasıl bir milletiz anlamadım.. duaya sebep olsun diye bir konu açtım, konu nerelere geldi... Allah'tan konu kilitlenmiş... Ölen insanlara mı üzüleyim yoksa konuya yazılan saçma sapan yorumlara mı bilemedim :(
Abi böyle bir olayda bile patlayan trafodan hükümeti sorumlu tutanlar var. Kimse kusura bakmasın lafımı esirgemem ben. O konuda Filistinli kardeşlerimizi sokak eşkıyaları ile bir tutan yorumlara bakıp gözünü kaptanlar da beni üzdü.

• Beğen
Tepkiler: Türe ve Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Abi böyle bir olayda bile patlayan trafodan hükümeti sorumlu tutanlar var. Kimse kusura bakmasın lafımı esirgemem ben. O konuda Filistinli kardeşlerimizi sokak eşkıyaları ile bir tutan yorumlara bakıp gözünü kaptanlar da beni üzdü.
tartışma, seviyesi olan söyleyecek sözü olanlarla yapılır, yoksa sırf konuşmuş olmak için içindeki kini kusanlarla değil... Onlara cevap vermek bir değer addetmek yerine geçer ki, üstad Mehmet Akif bu durum için en güzel cevabı vermiş...

"Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne, Acırım Tükrüğe Billahi Tükürsem Yüzüne"

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Yine gün bitti ya. Hadi paydooooos :D

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Emrgncy
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı geceler cümleten

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Dedenin yerinde kimse yokmu ya sabahın köründe nese ben gidim akşam geri gelirim. Dur şuradanda 2 çay içeyimde :çay: :sirit:

{°≤°}

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Günaydın güzel ülkemin yas tutan insanları...

Enes

Enes

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede ve Emrgncy
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Kabullenmek ne kadar zor :D

KayraBey

KayraBey