Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Dedeler candır gerisi heyecan @safak45x kullagını gine çınlatıyomDedeye sahip çıkalım , Günaydın![]()

Dedeler candır gerisi heyecan @safak45x kullagını gine çınlatıyomDedeye sahip çıkalım , Günaydın![]()

Bu aralar herkes de bi yoğunluk varİşler bugün yoğun...

Para lâzımBu aralar herkes de bi yoğunluk var![]()

Amin, yahu nasıl bir milletiz anlamadım.. duaya sebep olsun diye bir konu açtım, konu nerelere geldi... Allah'tan konu kilitlenmiş... Ölen insanlara mı üzüleyim yoksa konuya yazılan saçma sapan yorumlara mı bilemedimÖlen maden işçilerinin yakınlarına Allah sabır versin. Ekmek parası için evden çıkıyor ve ölüme gidiyor. Rabbim ölümünde hayırlısını versin. Anı ölümlerden muhafaza eylesin.

Abi böyle bir olayda bile patlayan trafodan hükümeti sorumlu tutanlar var. Kimse kusura bakmasın lafımı esirgemem ben. O konuda Filistinli kardeşlerimizi sokak eşkıyaları ile bir tutan yorumlara bakıp gözünü kaptanlar da beni üzdü.Amin, yahu nasıl bir milletiz anlamadım.. duaya sebep olsun diye bir konu açtım, konu nerelere geldi... Allah'tan konu kilitlenmiş... Ölen insanlara mı üzüleyim yoksa konuya yazılan saçma sapan yorumlara mı bilemedim![]()
tartışma, seviyesi olan söyleyecek sözü olanlarla yapılır, yoksa sırf konuşmuş olmak için içindeki kini kusanlarla değil... Onlara cevap vermek bir değer addetmek yerine geçer ki, üstad Mehmet Akif bu durum için en güzel cevabı vermiş...Abi böyle bir olayda bile patlayan trafodan hükümeti sorumlu tutanlar var. Kimse kusura bakmasın lafımı esirgemem ben. O konuda Filistinli kardeşlerimizi sokak eşkıyaları ile bir tutan yorumlara bakıp gözünü kaptanlar da beni üzdü.
Hep laflarımı calıyonuzDedeler candır gerisi heyecan @safak45x kullagını gine çınlatıyom![]()
Sikayet etim laf hırsızlıgı 

Hep laflarımı calıyonuzSikayet etim laf hırsızlıgı
![]()
![]()

Klavyeden yas tutmak kolay herkese. Atıp tutmak basit. Yine etraf "bordoklavyeli" doldu...Günaydın güzel ülkemin yas tutan insanları...
Ağzını öpeyim dünürKlavyeden yas tutmak kolay herkese. Atıp tutmak basit. Yine etraf "bordoklavyeli" doldu...

Ağzını öpeyim dünür![]()