Kaynak Saç Fiyatları | Keratinli Saç Kaynağı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kaynak Saç Fiyatları | Keratinli Saç Kaynağı
kaynak saç çeşitleri, kaynak saç fiyatı, kaynak saç fiyatları, kaynak saç modelleri, kaynak saç nasıl yapılır, kaynak saç yapımı, kaynak saçlar, saç kaynak, saç kaynak çeşitleri, saç kaynak fiyat, saç kaynak fiyatları, saç kaynakları

Bir çok kadın muhtemelen saçlarıyla çok oynar. Boyatır, kestirir, şekil verdirir vs birçok şekle girer o saç. Saçlarını kısa bir model yaptırmayı isteyenler için en alternatif yol kestirmektir. Fakat kısa saçlı olan kişilerde bazen uzun olsun ister. İşte bu sırada kaynağa başvurulur. Havalı ve uzun saçlara sahip olmak için yapılan saç kaynağı ile sizlerde kısa saçlarınızı bir anda uzatabilirsiniz. Ee bunun birde maddi bir değeri vardır. Kaynak yaptırmanın fiyatı ne kadar diye merak ediyorsanız buyrun;

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Her şeyden evvel kaynak zahmetli bir iş. Yaklaşık 1-2 saat ince ince tutamlar saça monte ediliyor. Taranırken bir zorluk olmaması için ne kadar ince tutam olursa işin ömrü uzadığı gibi, kalitesi de artıyor. Saçlarınızı ne kadar uzun ve gür görmek isterseniz, maliyet de o kadar artıyor.
Fiyat aralığı 300 YTL ile 1900 YTL arasında değişebiliyor.

Eğer saçlarınız omuzlarınızın üstünde ise ve yaklaşık iki karış uzatmayı düşünüyorsanız, 900 YTL”yi gözden çıkartmalısınız.

Keratin kaynaklarını ortalama 6-8 ay sonra çıkarttıktan sonra, kendi saçlarınızın hiç zarar görmemiş ve ortalama 8 santim de uzamış olduğunu göreceksiniz.

Keratinle Saç Kaynak Yaptırmanın Avantajları:


  • Keratin, saçın hammaddesidir.
  • Keratin, birleşme noktasına zarar vermez.
  • 6-8 ay boyunca saçta kalabilir.
  • İstenen her renge kolayca boyanabilir.
  • Güneşte, denizde ve saunada bile erimez.
  • Sökülürken hiçbir kimyasal gerekmez.
 

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt