Brezilya Fönü Nedir? | Brezilya Fönü Fiyatı| Kalıcı Saç Düzleştirme|

Sponsorlu Bağlantılar

First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Brezilya Fönü Nedir? | Brezilya Fönü Fiyatı| Kalıcı Saç Düzleştirme|
Kalıcı saç düzleştirme yöntemi olan Brezilya fönü, bilhassa saçı fön tutmayan yada çok kıvırcık saçlara sahip olan bayanların yüzünü güldürüyor. Gelişen teknolojinin bir yöntemi olan Brezilya fönü, diğer fönler gibi 2-3 gün içinde de kaybolmuyor. Uzun süre kullanılabilen Brezilya fönünün en güzel yanı da budur zaten.




Kalıcı fön olarak da bilinen Brezilya fönü, uygulama işlemi sırasında saça sürülen keratin sayesinde çok uzun bir süre düz olarak kullanabilme imkanı veriyor. Saçlarınızı düzleştirmek için çektiğiniz fön sıkıntısı artık geride kalıyor. Yerine son teknoloji olan Brezilya fönü geliyor. Normal fön çektirirken saçlarınızın yıpranması, yanması ve kokması gibi sorunlar Brezilya fönünde ortaya çıkmıyor.

Brezilya Fönü Nedir?


Brezilya fönü (kalıcı fön) en son çıkan teknolojiyle saçınıza keratin yüklenmesidir. Bildiğiniz gibi saç moleküleri keratinden oluşmaktadır. Saçınızdaki keratin eksikliği saçı mat kabarık yıpranmış olarak göstermektedir. Brezilya fönü olarak bildiğimiz düzleştirme işleminde saçımıza keratin yükleyerekten hem sağlıklı hem de düz kalmasını sağlar.

Brezilya Fönü Nasıl Yapılır?

Sülfat olmayan bir şampuan ile saç yıkanır. Brezilya fönünün en büyük özelliği fönden önce saça krem sürülmesidir. Sülfatsız bir şampuanında kullanılmasının nedeni de budur. Sülatlı bir şampuan ile yıkanan saçta rahatsız edici bir koku ortaya çıkar. Daha sonra saç kurutulur ve ince tutamlara ayırılır. Kurumuş olan saça keratin sürülür. Keratinin sürülen saç daha sonra kurutulur ve düzleştirici ile düzleştirilir. Saç 3 gün boyunca yıkanmamalıdır.

Brezilya Fönü Fiyatları

Brazilya fönünün fiyatları saçın kalınlığına bağlı olarak 450-1000 TL arasındadır. Kullanılan malzeme, ayrılan zaman ve kalitesi ile diğer föne göre daha pahalıdır.

Brezilya Fönü Ne Kadar Dayanır?



Brezilya fönü ile saçlarınız daha kısa sürede şekil alırken 3-6 ay kadar uzun bir sürede bu şeklini koruyor. Üstelik saçlarınız yumuşak, parlak ve dümdüz oluyor.
 


Üst Alt