kayit yaptirana lumia900 hediye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

Üye
ben birtanede kardeşime istiyorum derim adamlar vicdan muhasebesi yapsınlar

amcalu1

Üye
Abd de 200 dolarken telefonlar turkiyede 1200 lira yani 600 dolar yani çok bekleriz

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abd'de 200$ degil kontratli olarak 450$ 100$ peşin verip aylik 17.50*24 ay kontratli tarife fiyati.

Tepkiler: Cihanî Sultan

pRime.

Üye
lumia'ların nasıl bu kadar kullananı olduğu anlaşıldı.

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aslina bakarsaniz cok buyuk bir fark yok 4s 32gb 100$ one x 60-70$ civarinda pahali lumia900den o da kutu iceriginden zaten 50$ farkeder. Lumia900 at&t kontratli kutu iceriginde şarz cihazindan başka bir şey yok

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kulaklık da mı yok?

valla ben baktim goremedim operator cihazlarinda kutu icerikleri boyle oluyor hunkarim o yuzden ucuz sstiliyor. Ayrica oyle bir rom kullaniliyor ki normal roma gore iki kati data kullandirmaya gore ayarlanmiş

Tepkiler: Cihanî Sultan

cyber

Üye
aslina bakarsaniz cok buyuk bir fark yok 4s 32gb 100$ one x 60-70$ civarinda pahali lumia900den o da kutu iceriginden zaten 50$ farkeder. Lumia900 at&t kontratli kutu iceriginde şarz cihazindan başka bir şey yok

iphone 4s 32gb 100$ mı valla mı

valla ben baktim goremedim operator cihazlarinda kutu icerikleri boyle oluyor hunkarim o yuzden ucuz sstiliyor. Ayrica oyle bir rom kullaniliyor ki normal roma gore iki kati data kullandirmaya gore ayarlanmiş

Buna alçaklıktan başka bir şey denmez ama neyse...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...