Kayısı Marmelatı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Kayısı Marmelatı
MALZEMELER
850 gr şeker
1 kg kayısı ezmesi
1 adet limonun suyu

HAZIRLANIŞI
Kayısıları bol suyuda iyice yıkayıp, kurulayın. Tahta bir kaşık yardımıyla ince delikli süzgeçten geçirip, kayısı ezmesi elde edin. Ezmeyi tencereye koyun ve ısıtın. Isınan ezmeye azar azar şekeri ilave edin. Ezme kaynayıp koyulaştığına içine bir adet limonun suyunu boşaltın. Bir taşım birlikte kaynatıp ateşten alın ve marmelat henüz sıcakken kuru cam kavanozlara boşaltın, soğuduğunda serin bir yerde muhafaza edin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
716
x-scarface
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
684
x-scarface
hikmet366
Cevap
2
Görüntüleme
991
hikmet366
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
665
x-scarface
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
635
x-scarface


Üst Alt