Kayıp kızın öyküsü satılık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Kayıp kızın öyküsü satılık
LONDRA - Portekiz'de geçen yıl 3 Mayıs'ta kaybolan dört yaşındaki İngiliz kız Madeleine McCann'in ailesi, hikâyeyi film şirketine satmaya hazırlanıyor. Ünlü film şirketi IMG'den 2 milyon sterlin istediği söylenen ve Mayıs 2007'den beri halktan gelen yardımlarla kızlarının aranma masraflarını karşılayan çiftin elindeki 1.2 milyon sterlinlik fon tükenmek üzere. Daha önce, bu parayı evlerinin borcunu ödemekle suçlanan çiftin sözcüsü, IMG ile pazarlık yapıldığını doğruladı. McCann çiftiyse, sitelerinde kızlarının kaybolmasıyla ilgili bir belgesele sıcak bakacaklarını, ancak bir 'gişe filmi' için görüşme yaptıklarının doğru olmadığını açıkladı. Geçen yıl kaybolan İngiliz kız için, adresli bir web sitesi kurulmuştu. Bu sitede kayıp kız hakkında son gelişmeler, ailesinin günlük notları gibi bilgiler yer alırken aynı zamanda, kızın ailesine maddi yardım yapılabiliyor ve üzerinde Madeleine'in fotoğrafları olan tişörtler satın alınabiliyor.

euprates

euprates

Üye
yok yaw var diyodum ama vicdan falan kalmamış bu millete

eeANTi

eeANTi

Üye
ne alakası var sonuçta o parada kaybolan kızın bulunması için kullanılacak:nono:

dreamnurse

dreamnurse

Üye
kız bulunmuştamı film yapıyolar ben anlamadım bişey

Salihyet

Salihyet

Üye
valla bende tam anlamadım ama yani evsiz kaldıklarında çocuk da sokakta kalır ailesi de ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt