Kayıp eşini kaza fotoğrafıyla tespit etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Kayıp eşini kaza fotoğrafıyla tespit etti
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, dün İlçe Emniyet Müdürlüğüne zihinsel engelli eşi Ali Avcıoğlu'nun (48) 4 gündür kayıp olduğunu bildiren Sebahat Avcıoğlu'nun, basın mensuplarına yaptığı açıklamayı takip eden AA Tarsus Yurt Muhabiri Ahmet Can Erdoğan, başvuruyu haberleştirdi.

Daha sonra Sebahat Avcıoğlu'nun eşiyle ilgili tariflerinden yola çıkan Erdoğan, kayıp şahsın üzerindeki kıyafetlerin 24 Ekim Pazar günü D-400 karayolunda trafik kazasında hayatını kaybeden ve üzerinden kimliği çıkmayan şahıs ile aynı olduğunu anımsadı.

Bunun üzerine mahalle muhtarı aracılığıyla Sebahat Avcıoğlu'na ulaşan Erdoğan, daha sonra kaza günü çektiği fotoğrafları kadına göstererek, olayın aydınlatılmasına öncülük etti. Sebahat Avcıoğlu, kaza fotoğraflarındaki kişinin eşi olduğunu söylemesi üzerine polis ekipleri başlattığı soruşturmayı tamamladı ve eşgalin kazada hayatını kaybeden kişiyle aynı olduğunu doğruladı. Böylece Emniyet Müdürlüğü kayıtlarındaki kayıp başvurusu ve kazada hayatını kaybeden kişinin kimliğinin belirlenmesi yönündeki çalışmalar da sonuçlandı.

Sebahat Avcıoğlu da, Mersin Devlet Hastanesi Morguna gelerek, eşini tespit etti ve defin işlemleri için cenazeyi teslim alarak, memleketine geri döndü.

Avcıoğlu, yaptığı açıklamada, eşinin bulunacağı günü merakla beklediğini, ancak kayıp eşinin cenazesiyle karşılaşmasının ise kendilerini çok üzdüğünü belirtti.

Avcıoğlu, ''Eşimden haber alamadığım için her geçen saat umudum azalıyor, endişelerim de artıyordu. Sağ bulamadık. Çok üzgünüm. Cenazeye ulaşmamı sağlayan gazeteci Erdoğan'a teşekkür ederim'' diye konuştu.

Ahmet Can Erdoğan ise, Avcıoğlu'nun açıklamalarını haberleştirdikten sonra, verilen eşkalin kendisine tanıdık geldiğini belirterek, şöyle konuştu:

''Arşivimdeki bazı şüphelendiğim fotoğrafları incelemeye başladım. Daha sonra ise Sebahat Avcıoğlu'nun eşini son gördüğünde üzerinde bulunan kıyafetlerle 24 Ekimde meydana gelen kazada hayatını kaybeden kişinin üzerindeki kıyafetlerin aynı olması üzerine durumu fark edip, eşine ulaşmaya çalıştım. Avcıoğlu, benim çektiğim fotoğraflardan eşini tespit etti.''

-OLAYIN GEÇMİŞİ-

Mersin'in Akdeniz ilçesinde D-400 kara yolunda Adana istikametine gitmekte olan Hüsnü Şener (59) yönetimindeki 33 FA 271 plakalı kamyonet, 24 Ekim Pazar akşamı yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişiye çarpmış, çarpmanın etkisiyle orta refüje düşen ve üzerinden kimlik çıkmayan 50-55 yaşlarındaki erkek, olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Ceset, Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırılmış, sürücü ise gözaltına alınmıştı.

Öte yandan dün Sebahat Avcıoğlu, zihinsel engelli olan eşi Ali Avcıoğlu'nun (48) 23 Ekim'de evden ayrıldığını belirterek, kocasından daha sonra haber alamadıklarını belirterek dün Emniyete başvurmuş, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamayla vatandaşlardan yardım istemişti.

AA
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
5
Görüntüleme
1K
DarkredBlue61
phasan
Cevap
10
Görüntüleme
589
İhtiyar007
ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
430
ANIL


Üst Alt