Kayip Amerikan Kadinin Cesedine Ulasildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samet.25

Konu Sahibi
Kayip Amerikan Kadinin Cesedine Ulasildi
Alınan bilgiye göre, Sarayburnu sur kalıntılarında bir kadın cesedi olduğunu gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik şeridi çekerek bölgeye giriş-çıkışları kapattı.
Polis ekiplerinin cesetle ilgili incelemeleri devam ediyor.
Yapılan incelemede cesedin bir süredir İstanbul'da kaybolan ABD'li Sarai Sierra'ya ait olduğu öğrenildi.
Cesedin bulunmasıyla Cankurtaran'a Kayıp Büro, Cinayet Masası, Asayiş Masası, Olay Yeri İnceleme ekipleri geldi. Cesedin bulunduğu surların olduğu bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı.

Önceki gün de Fatih sahilinde bir kadın cesedi bulunmuş, ancak yapılan araştırmada cesedin 'ya ait olmadığı anlaşılmıştı.

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
Ülkemizde kaybolanların çoğu ölü bulunuyo. Bu da ne anlama geliyo kaybolursn ölürsn. Allah kimsenin başına vermesin.

Samet.25

Konu Sahibi
Önemli amerikan vatandası sayesınde ülkemin garip vatandaslarının cesetleri bulunuyo en azından

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
benim demek istediğm ister yabancı olsn ister Türk. Ister fakir ister zengin. Kayboldugu zaman Maalesf ölüm haberleri geliyo. Bu da ailelernn ocağına ateş düşürüyo.

Samet.25

Konu Sahibi
ben sana demedim zaten kendi fikrimi paylastim ayrica emin ol kaybolan Turk kadini olsa kimse aramazdi bu kadar ki ulkemizdeki kayip sayisi milyonlarca

Aslamam

Üye
Son yıllarda arttı bu tür olaylar .

Samet.25

Konu Sahibi
bu kadinin ne oldugu belli degil cia ajani diyolar ilk defa yabanci bi ulkeye geliyomus 3 gundede 3 ulkeye gitmis ailesinin filan haberi yok derin isler bunlar Allah rahmet eylesin diyip gecelim .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...