Kayinvalideniz ile ayni evde yasamak ister misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dürüstce

Üye
    Konu Sahibi
Kayinvalideniz ile ayni evde yasamak ister misiniz?
Beyler ve bayanlar....Evlendikten sonra kayinvalidenizle ayni evde yasamak ister misiniz?

• Beğen
Tepkiler: ghost841, minoo ve Tuba.Erva

Revengeful

Emekli Yönetici
hayır :D

zibidi39

zibidi39

Üye
istemem ama tek kalıcaksa kayın valıdem veyahut hasta ıse boynumun borcudur onu yanıma almak

dürüstce

Üye
    Konu Sahibi
istemem ama tek kalıcaksa kayın valıdem veyahut hasta ıse boynumun borcudur onu yanıma almak

Güzel...en azindan yalniz birakmazsiniz. Ama diger yandan da üzücü..Bu kisi esinizi kim bilir hangi zorluklarla yetistirdi. Sonrada mecbur kalmadikca evimize bilmek almak istemiyoruz. Örnegin Revengeful.....

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
aynı fikirdeyım ama dıger türlü imkanı varsa gıcıklıgına kalıyosa ıstemem heralde cunku ben cok sinirliyim :D

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
isterdim ..bakardım

minoo

minoo

Üye
Allah yazdıysa bozsun :D

mai10

mai10

Üye

denemeeee123456

Üye
hayır :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Güzel...en azindan yalniz birakmazsiniz. Ama diger yandan da üzücü..Bu kisi esinizi kim bilir hangi zorluklarla yetistirdi. Sonrada mecbur kalmadikca evimize bilmek almak istemiyoruz. Örnegin Revengeful.....
öyle demek istemedimki :D

dürüstce

Üye
    Konu Sahibi

ama ben çok sinirliyimdir dayanamamki :D yaşayamam yani büyük konuşmak istemem ama Allah yazdıysa bozsun yani :D

Bence ilerde sen istenmeyen kayinvalide olacaksin... benden söylemesi :D

Öyle mi?? :) Ne demek istemistin?

--------------- Ekleme ---------------

Alintida hata yapmisim:) Neyse minoo sen ne yazdigini biliyorsun ya...sorun yok umarim:)

Revengeful

Emekli Yönetici
1 yıl dayanırım belki :D:D

minoo

minoo

Üye
ama ben çok sinirliyimdir dayanamamki :D yaşayamam yani büyük

Alintida hata yapmisim:) Neyse minoo sen ne yazdigini biliyorsun ya...sorun yok umarim:)
anladım anladım :D
ama ben iyi davranırım gelinime falan :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
şu bir gercekki eşinin annesiyle durup dururken yasamak ısteyen cok nadirdir..büyüğün sonucta saygıda kusur etmezsın derken ev düzenıne karısır kıramazsın..
ama ister istemez gerilirsin
rahat olamazsın
nasıl annemız bızım ıcın degerlı ise,o da ikinci annemız sonucta sevdıgın erkegı büyütmüş..hasta ise bakıma muhtac ise eyvallah boynumun borcu
ama rahatlıgına da gelırse sanmıyorum bır saatten sonra cok genıs olanda bunalır..

dürüstce

Üye
    Konu Sahibi
....
ama rahatlıgına da gelırse sanmıyorum bır saatten sonra cok genıs olanda bunalır..

Vallah ben öyle rahatligi icin geliniyle ayni evi paylasani cok gördüm. Kayinvalideyi birak..gelin esinin bütün ailesiyle ayni evde yasiyor. Ama evet haklisin...ister istemez gerginlikler oluyor, zaten en fazla iki üc yil dayaniyorlar sonra ayri eve cikiyorlar....Zor elbette. Ama ben hem kendi anne babami, hemde esimin anne babasini yanima alip onlara seve seve bakarim. Ve böyle yapmayi da düsünüyorum. Yaslilikta bari rahat etsinler istiyorum. Babam kac yasinda hala iki iste calisiyor.. Ben rahat edeyim diye, keyfime göre yasayim diye iki yasli insani yalniz niye birakayim ki? Gelirler torunlariyla ilgilenirler, sofraya birlikte otururuz. Esimin de anne babasini ayirt etmiyecegimden onlar icinde aynisi gecerli elbette. Tabii ki sartlar buna müsade edecek ilk basta. Ama yaslilarimiza saglikli olduklarinda da sahip cikalim diyorum. Benim düsüncem....

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Vallah ben öyle rahatligi icin geliniyle ayni evi paylasani cok gördüm. Kayinvalideyi birak..gelin esinin bütün ailesiyle ayni evde yasiyor. Ama evet haklisin...ister istemez gerginlikler oluyor, zaten en fazla iki üc yil dayaniyorlar sonra ayri eve cikiyorlar....Zor elbette. Ama ben hem kendi anne babami, hemde esimin anne babasini yanima alip onlara seve seve bakarim. Ve böyle yapmayi da düsünüyorum. Yaslilikta bari rahat etsinler istiyorum. Babam kac yasinda hala iki iste calisiyor.. Ben rahat edeyim diye, keyfime göre yasayim diye iki yasli insani yalniz niye birakayim ki? Gelirler torunlariyla ilgilenirler, sofraya birlikte otururuz. Esimin de anne babasini ayirt etmiyecegimden onlar icinde aynisi gecerli elbette. Tabii ki sartlar buna müsade edecek ilk basta. Ama yaslilarimiza saglikli olduklarinda da sahip cikalim diyorum. Benim düsüncem....
tabıkı o da senın düşüncen ..umarım gönlüne göre bırı raslarda sana cok ugrastırmaz seni :)bazen sen nekadar iyi dusunursen düşün ,karsı tarafa batar işte ..
karsılasmazsın umarım
yoksa büyüklere saygıda kusur edecek kımse yoktur emınm

huri$

huri$

Üye
ben ya$adim 8 yil :)
simdi 6 tr de 6 buraya geliyolar çocugnlukla beraberiz yine :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt