istemem ama tek kalıcaksa kayın valıdem veyahut hasta ıse boynumun borcudur onu yanıma almak
aynı fikirdeyım ama dıger türlü imkanı varsa gıcıklıgına kalıyosa ıstemem heralde cunku ben cok sinirliyimistemem ama tek kalıcaksa kayın valıdem veyahut hasta ıse boynumun borcudur onu yanıma almak

ama ben çok sinirliyimdir dayanamamkiCok kötüsün!![]()
yaşayamam yani büyük konuşmak istemem ama Allah yazdıysa bozsun yani 
öyle demek istemedimkiGüzel...en azindan yalniz birakmazsiniz. Ama diger yandan da üzücü..Bu kisi esinizi kim bilir hangi zorluklarla yetistirdi. Sonrada mecbur kalmadikca evimize bilmek almak istemiyoruz. Örnegin Revengeful.....

öyle demek istemedimki![]()
yaşayamam yani büyük konuşmak istemem ama Allah yazdıysa bozsun yani 

öyle demek istemedimki![]()
Ne demek istemistin?
Neyse minoo sen ne yazdigini biliyorsun ya...sorun yok umarim
anladım anladımama ben çok sinirliyimdir dayanamamkiyaşayamam yani büyük
Alintida hata yapmisimNeyse minoo sen ne yazdigini biliyorsun ya...sorun yok umarim
![]()

anladım anladım
ama ben iyi davranırım gelinime falan![]()

....
ama rahatlıgına da gelırse sanmıyorum bır saatten sonra cok genıs olanda bunalır..
tabıkı o da senın düşüncen ..umarım gönlüne göre bırı raslarda sana cok ugrastırmaz seniVallah ben öyle rahatligi icin geliniyle ayni evi paylasani cok gördüm. Kayinvalideyi birak..gelin esinin bütün ailesiyle ayni evde yasiyor. Ama evet haklisin...ister istemez gerginlikler oluyor, zaten en fazla iki üc yil dayaniyorlar sonra ayri eve cikiyorlar....Zor elbette. Ama ben hem kendi anne babami, hemde esimin anne babasini yanima alip onlara seve seve bakarim. Ve böyle yapmayi da düsünüyorum. Yaslilikta bari rahat etsinler istiyorum. Babam kac yasinda hala iki iste calisiyor.. Ben rahat edeyim diye, keyfime göre yasayim diye iki yasli insani yalniz niye birakayim ki? Gelirler torunlariyla ilgilenirler, sofraya birlikte otururuz. Esimin de anne babasini ayirt etmiyecegimden onlar icinde aynisi gecerli elbette. Tabii ki sartlar buna müsade edecek ilk basta. Ama yaslilarimiza saglikli olduklarinda da sahip cikalim diyorum. Benim düsüncem....
bazen sen nekadar iyi dusunursen düşün ,karsı tarafa batar işte ..