haklısın..İyi yazılmışlar ama maalesef kolpalar
Zira bunların gerçek olduğunu nasıl bilebiliriz ki?.. Adamlar ölmüşler...
çok meraklıysan araştır ha bu arada büyük günahtır sanki ALLAHa şirk koşuyormuşsun anlamına gelir peygamberimiz bile ölümsüz değildi size ne oluyo anlamıyomNedenmis o yaa kendimizden emin olmayalim bu kadar![]()

katılıyorum.yaşa yaşa nereye kadarÖlümsüzlük iyi birşey değilki peygamberimiz ölümsüz olsun. Kim ister ki sonsuza kadar dünyada kalmayı ?
katılıyorum.yaşa yaşa nereye kadar
dogruhaklilar valla amaaa arastirmakla alakasi yok peygamberimizin bi görevi wardi ve bitirmisti. Yani ölum onun hakkiydi siradan bi insan degildi... Haa normal bi insan amaci yokken neden ölmemeyi istemesinki? (müslüman olmayan yani)
boşuna tartışmayın ben noktayı koyuyorum ölümsüzlük diye bişey yok ALLAH diyor bana şirk koşmayın ama meraklılar var

ya ne merakı günaha çok meraklısysan devam et tutan yok ama ALLAH derki; ölümsüzlük sadece bana aittir. yani bizim gibi aciz kullar ölümsüzlüğü keşfedecek aklın alıyomu dünyada imkansız yok derler dimi aslında imkansız olan ölümsüzlüktür dünya zaten kıyamet günü yok olacak burdan insan ne çıkartabilir demekki sonsuza kadar değilmiş demekki bi son varmış ölümsüzlük bunun neresinde...$irk kostugumuz yok bana ayetle kanitlarmisin ölümsüzlük olmadigini.. Allah'in istegiylemi yapiyoruz herseyi.. Merak duyupta yapmaya cali$ip basarili olunmus olabilir..Hemen $irk ko$mayalim carpiliriz deyip kestirip atmamaliyiz.. Ölumsuzlugu bulmaya calismioruz . Sadece merak ettigimiz bi konuyu tartisiyoruz![]()
ya ne merakı günaha çok meraklısysan devam et tutan yok ama ALLAH derki; ölümsüzlük sadece bana aittir. yani bizim gibi aciz kullar ölümsüzlüğü keşfedecek aklın alıyomu dünyada imkansız yok derler dimi aslında imkansız olan ölümsüzlüktür dünya zaten kıyamet günü yok olacak burdan insan ne çıkartabilir demekki sonsuza kadar değilmiş demekki bi son varmış ölümsüzlük bunun neresinde...

herkesin kıyametten haberi var ama ona göre yaşamıyolar bence kimse bulamaz imkansıdan bahsediyosundün gece vahi inmis gibi konusuyorsun (töbe töbe ya) arkadasim ben müslüman olmayanlar merak edip yapmis olabilirler diorum anlamaya calis istersen.. Kiyamet war dogru diosuun, ben muslumanim hemen inanirim cunku allah emretmis ve bicok kaniti war.. Peki musluman olmayan birini kiyamete inandirabilirmisin?? Onlarin inandiklari yok bo$a yasiyorlar ve ölmek istiyceklerini sanmiyorum.. Ne yapip edip bulmustur biri ama bunu ne ben ne sen bilemeyiz bilmedigimiz konularda da büyük konusmayalim![]()

herkesin kıyametten haberi var ama ona göre yaşamıyolar bence kimse bulamaz imkansıdan bahsediyosun![]()

Bence dehepsi yalan![]()