Kavgam var

Sponsorlu Bağlantılar

Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
    Konu Sahibi
Kavgam var
Beyler yarın kavgam var taktik verin :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Yemek buldun ye, dayak buldun kaç.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
: ?

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
ortak arkanda adam bol olsun bide rastgele sallama yumruklari tek vurus burun olsun tek vurusla indir

Mert

Mert

Üye
daha önce hiç randevulu kavgam olmadı bilmiyorum. nasıl oluyor anlatsanıza bi cidden merak ediyorum :D sonuçta öfkenin bi anda dolup taşmasıyla birbirine girer insanlar. benim öfkemin kaynama noktası bitip stabil hale geldikten sonra kavga etmek çok gereksiz değil mi?
not: kavganın kendisinin gereksiz olup olmadığı bu deneyde ihmal edilmiştir. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan ve avast
avast

avast

Üye
daha önce hiç randevulu kavgam olmadı bilmiyorum. nasıl oluyor anlatsanıza bi cidden merak ediyorum :D sonuçta öfkenin bi anda dolup taşmasıyla birbirine girer insanlar. benim öfkemin kaynama noktası bitip stabil hale geldikten sonra kavga etmek çok gereksiz değil mi?
not: kavganın kendisinin gereksiz olup olmadığı bu deneyde ihmal edilmiştir. :ehe
Cok mantikli :D birde demesi kolay bakalim iste diye tereddut ediyosan biraz zor durum kafa at yada dedigi gibi buruna vur tek darbede kan aksin bitsin ha dovusmeyi biliyorsan tadini cikarabilirsin :D

Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
    Konu Sahibi
bkz : Okul çıkışında. Olmazsa ertelenip ertesi gün oluyor @Mert :D

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
yanına seninle birlikte kavga edebilecek arkadaşlarını çağır ve allah ne verdiyse gir zaten daha önceden böyle kavga hakkında eğitim alabileceğin bir spora gitmediysen burdan ne desek yetmez birde kavgan var ve burdan mı tavsiye alıyorsun yok mu soracak bir abin filan ayrıca kaç yaşına gelmişsin ilk kavgan mı :)
sana şimdilik vereceğim tek tavsiye dayak yemeye hazır ol nerdeyse kimse ilk kavgasını kazanamaz çünkü kavga sırasında düzgün düşünmez
istersen boğazına vur ama sert vurman lazım ayrıca son olarak adama vurmaktan çok kendini korumayı önemse