Yok bu bana göre değil.Yemek buldun ye, dayak buldun kaç.
Demesi kolay bakalım işe yarayacak mı.ortak arkanda adam bol olsun bide rastgele sallama yumruklari tek vurus burun olsun tek vurusla indir
sonuçta öfkenin bi anda dolup taşmasıyla birbirine girer insanlar. benim öfkemin kaynama noktası bitip stabil hale geldikten sonra kavga etmek çok gereksiz değil mi? 
Cok mantiklidaha önce hiç randevulu kavgam olmadı bilmiyorum. nasıl oluyor anlatsanıza bi cidden merak ediyorumsonuçta öfkenin bi anda dolup taşmasıyla birbirine girer insanlar. benim öfkemin kaynama noktası bitip stabil hale geldikten sonra kavga etmek çok gereksiz değil mi?
not: kavganın kendisinin gereksiz olup olmadığı bu deneyde ihmal edilmiştir.![]()
birde demesi kolay bakalim iste diye tereddut ediyosan biraz zor durum kafa at yada dedigi gibi buruna vur tek darbede kan aksin bitsin ha dovusmeyi biliyorsan tadini cikarabilirsin 
Bak Sana tekme atarsa Ayağını tut Öbür ayağına geçir Yere iner Bu çok iyi yöntem sonra bi yumrukta karınaBeyler yarın kavgam var taktik verin![]()
Bu yöntemi sevdimBak Sana tekme atarsa Ayağını tut Öbür ayağına geçir Yere iner Bu çok iyi yöntem sonra bi yumrukta karına

Bi yöntem daha Ona vurur gibi yap kafasını aşaği çeker Kafasını tut 360° döndürBu yöntemi sevdim![]()

Sonra boynunu kırayım mıBi yöntem daha Ona vurur gibi yap kafasını aşaği çeker Kafasını tut 360° döndür![]()

Kırmadan hayvan gibi deil sonra bayılırSonra boynunu kırayım mı![]()