Haber Katy Perry yine Lumia tercih etti.

:

Ulliminati katy pery

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: emz ve muhammettvurucu

pirenuri

Üye

Bak şimdi sen de hemen bunlara inandın demi? Videonun kolyeli şekilde yayında durduğu sure 3 aydan fazla, kolyenin geçtiği sahnenin suresi 6-7 saniye... Bunlara rağmen katy pery 3 ay sonra mı fark ediyor ? Video insanlardan tepki görünce editlendi sonradan fark ettiği için katy pery editlemedi. Bu kadar ileri giden başka sanaçtı da yok

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi

3 ay mı klip çıktığında ilk izleyenlerdenim ve o kolye 1-2 gün sonra kaldırıldı. Ve dediğim gibi Katy Perry işini yapıyor kostumu hazırlayan aksesuarı hazırlayan işini yapıyor. Bunlara inanıyorum çunku doğru olanlar. O 3 ay şeyinide nerden gordun ya da uydurdun bilmiyorum.

Konu başka mecralara kaymış anlaşılan.

Gençler yaş kaç? Şimdi yasak olmasa çok yerinde kullanılacak tabirler var da yasak forumumuzda Bir şeylerin bilincinde olun. Büyüyünce gerekli yerden savaşınızı verirsiniz. Şu yaptığınızın boşa kafanızı yormaktan başka bir şey yaptığı yok.

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi

Yaşım 15. Ve sırf bir şarkıcı diye dil dokmuyorum yanlış olan bir bilgiyi düzeltmek için yapıyorum. Yoksa banane istediğine inansın.

Yaşım 15. Ve sırf bir şarkıcı diye dil dokmuyorum yanlış olan bir bilgiyi düzeltmek için yapıyorum. Yoksa banane istediğine inansın.
Ben 16 diye tahmin etmiştim tutturamamışım 8 sene sonra bu tartışmaların çok gereksiz olduğunu anlarsın

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Ben 16 diye tahmin etmiştim tutturamamışım 8 sene sonra bu tartışmaların çok gereksiz olduğunu anlarsın

Gereksiz olduğunun zaten farkındayım. Yanlış bir bilgi var doğru olanı soyluyorum. Gereksiz birşeyse doğru olanı söylemek için uğraşmam oyle boş boş otururum.