Katil Eden Bilgisayar Oyunu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_dumanist_

_dumanist_

Üye
    Konu Sahibi
Katil Eden Bilgisayar Oyunu...
Oyunun ismi Grand Theft Auto... Kısa adı ile GTA... Dünyada en çok satan oyunların başında geliyor. Bolca şiddet içiren bu oyunu gerçek hayata uyarlamaya kalkan bir genç katil oldu.

Grand Theft Auto serisi ilk andan itibaren büyük belalar açtı. Oyuna takılan gençler ve çocuklarda yasadışı işlere yönelme ihtimali büyük oranda arttı. Oyun çok geniş bir çevreden eleştiriler aldı. Ama ne yazık ki yeni bölümleri yayınlanmaya devam etti.

OYUNU İZLEDİ KATİL OLDU

Taylandlı bir genç, Grand Theft Auto IV'teki bir sahneyi canlandırmak isterken bir taksiyi soymaya kalktı ve taksi şoförünü öldürdü.

Önceki suçlamaların aksine, doğrudan zanlı tarafından itiraf edilen kopya cinayet, polis yetkililerinin açıklamasına göre gencin "taksi çalmanın gerçek hayatta da oyundaki gibi kolay olup olmadığı" merakı yüzünden gerçekleşti. Grand Theft Auto IV, Tayland'da yerel dağıtıcı tarafından hemen raflardan kaldırıldı.

DAHA ÖNCE DE KATİL ETTİ

GTA 2003 yılında da William ve Josh Buckner adlı iki gencin oyundan etkilenerek işlediği cinayetle gündeme oturmuştu. Öldürülenlerin ailesi, Rockstar Games ve Take-Two Interactive şirketleriyle oyunun satıldığı Wal-Mart marketler zinciri ve PlayStation 2’nin üreticisi Sony Computer Entertainment’a 246 milyon dolarlık dava açmış, fakat dava düşmüştü.

 


mservank

mservank

Üye
Ailelerinde suç çocukları bilgisyar başında bırakırlarsa lgilenmezlerse ruh hastası olurlar.Dava iyiki de düşmüş.
 

Calaissien

Üye
bencede 246 milyon dolar kolay kazanılmıyor ayrıca oynatmasınlar kardeşim çocuklarına sen gir oyunu oynat oynat çocuğun katil olsun onun üstünden para kazan olacak iş değil Allah'ın Amerikalıları
 
Salihyet

Salihyet

Üye
oyunun yasaklanması kötü oldu bence :(
 

Calaissien

Üye
oyun Türkiye'de yasak değil bildiğim kadarıyla ayrıca yasağı dinleyen kim ki Fransız sitelerinde oyunun linkleri cirit atıyor
 
prime

prime

Üye
katil bir kişiliğe sahip olmak veya hırçın bir kişiliğe sahip olmak genetik bir özelliktir. o oyunu herkes oynuyor. neden bir tek o katil oluyor?
 
iremm

iremm

Üye
:utan şeyyyyy :utan
sanane :sahan: :ehe
sen de geceleri dolaşıyorsun sen söyledin :box

:birak: ben şikayetçi olmadım ama sen diyosun aileleri bırakırsa pc başında bilmem nee :naughty: servannn senden tırsmaya başladım katil matil olarak çıkmada birden :ehe
 
mservank

mservank

Üye
katil değil ama sitede isyancı olarak görev yapıcam :box
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu oyun benim en sevdiğim oyunlar arasında!.. Zamanında GTA2 popülerken bilgisayar başında kalma rekorumu bu oyunla kırmıştım, duraksız 38 saatle... Ama hiç içimden gidip taksi soymak gelmemişti açıkçası... Bu çocuğun karakterini yaratan ailenin çocuğa karşı tutumuyla ilgili kesinlikle!..
 
nurikaratas

nurikaratas

Üye
deneyen kişi salakmış galiba...:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt