Silinen Üye 14714
Kapalı Hesap
Kaspersky Virus Temizleme Aracı (AVPTool)
Kaspersky Virus Removal Tool (Kaspersky Virüs Temizleme Aracı), bilgisayara herhangi bir zararlı bulaşmış olduğu zaman kullanılabilecek bir araçtır. Kaspersky Virus Removal Tool 2011 aşağıdaki özellikleriyle Kaspersky Internet Security ve Kaspersky Anti-Virus ürünlerinden ayrılır:
Nasıl Yüklenir?
Resimli anlatım aşağıdadır:
Yazılım yüklendikten sonra, sağ yukarıdaki dişli işaretinden ayarlara girerek, mutlaka My Computer (Bilgisayarım) seçeneğinin seçili olduğuna emin olunuz. Ayrıca programın bulduğu virüsleri size sormadan temizlemesi için, Prompt for action yerine Select action seçeneği seçili olmalıdır.
"Alıntıdır. Özgür Dedeoğlu'na bu güzel anlatım için teşekkürler."
- Kaspersky Virus Removal Tool 2011 ücretsiz bir yazılımdır.
- Kaspersky Virus Removal Tool 2011 diğer anti-virüs programlarıyla ve Kaspersky Anti-Virus yazılımı ile uyumludur. Nitekim Kaspersky Internet Security 2011 ile çeşitli sorunlar yaşanabildiği tespit edilmiştir.
- Kaspersky Virus Removal Tool 2011'in Veritabanı güncelleme özelliği yoktur. Bunu yapmanın tek yolu, Kaspersky Virus Removal Tool 2011'i tekrar indirmektir. Ayni zamanda, bu aracı bilgisayarınıza kurmadan önce, Kaspersky Virus Removal Tool 2011'in başka bir sürümünün sisteminizde yüklü olmadığından emin olunuz. Eğer yüklü ise, mutlaka aşağıdaki adrese giderek, nasıl kaldırabileceğinizi okuyup yeni sürüm yüklemeden önce eski sürümü siliniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- Kaspersky Virus Removal Tool 2011, sürekli koruma sağlayabilecek bir yazılım değildir. Tek amacı, bilgisayarda var olan zararlıları tespit edip yok etmektir. Bu işlem tamamlandıktan sonra, Kaspersky Virus Removal Tool 2011'i sisteminizden kaldırıp, size tam koruma sağlayabilecek bir Anti-Virus programı yüklemeniz tavsiye edilir.
Nasıl Yüklenir?
-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyazılımı bilgisayarınıza indirip yükleyiniz.
- Yazılımı yükleyeceğiniz klasörün ismi, türkçe karakter içermemelidir.
Resimli anlatım aşağıdadır:
Yazılım yüklendikten sonra, sağ yukarıdaki dişli işaretinden ayarlara girerek, mutlaka My Computer (Bilgisayarım) seçeneğinin seçili olduğuna emin olunuz. Ayrıca programın bulduğu virüsleri size sormadan temizlemesi için, Prompt for action yerine Select action seçeneği seçili olmalıdır.
"Alıntıdır. Özgür Dedeoğlu'na bu güzel anlatım için teşekkürler."