Kaspersky Mobile Securtiy v9.0.52 S60v5 SymbianOS9x Signed [Patched]

Sponsorlu Bağlantılar

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
tşkler

underfire

Üye
patch çalışmadı bende...

ardava

Üye
your license has expired diyo ne yapıcam

TheLastOttomans

TheLastOttomans

Üye
Hacklemeyi bilmeyenler için patchi yüklemeyin yerine AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3 yazın 30 gün idare edecektir...

kral_can

Üye
nasıl hackliyoz goc?

SERTREIS

SERTREIS

Üye
neden signed diye yazıyon o zaman ya

arespoyra

Üye
ben bu heck leme işleminden bişey anlamadım nasıl yapılıyor bu ?

tsoydinc

Üye
ben sertifikalamayı bir türlü yapamıyorum biri yardımcı olabilir mi ?

crazy67

Üye
tşk

gizemli63

gizemli63

Üye
arkadaşım o zaman sadece hackli tlfn için die başlığa yanakla elimize yarismaz tuşlar.

Silinen Üye 1518837

Silinen Üye 1518837

Kapalı Hesap
eline saĞlık.Teşekürler.

Dumbledor

Üye
Tesekkürler.

Dumbledor

Üye
Iki gündür Telefonu bu Program yüzünden acamiyorum. Actigimda 10 -15 saniye sonra kendi kendine Kapaniyor. Beni bu kadar ugrastirdiginiz icin Tesekkürler. Hala ugrasiyorum Ayriyeten Programida silemiyorum. Bana zaman tanimiyor Sence isyan etmeyimde ne yapayim.?????????????

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Iki gündür Telefonu bu Program yüzünden acamiyorum. Actigimda 10 -15 saniye sonra kendi kendine Kapaniyor. Beni bu kadar ugrastirdiginiz icin Tesekkürler. Hala ugrasiyorum Ayriyeten Programida silemiyorum. Bana zaman tanimiyor Sence isyan etmeyimde ne yapayim.?????????????

Format at

ahmetc503

ya kuzen benim telefon E63 proyu sertefikaladım ama patch dosyasını yüklerken güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan uygulama yüklenemez diyor şimdi ne yapacaz ? Bide şu hack olayının kolay yolu yokmudur yaa
forumda 3 dk de hack diye arattır anıl baran arkadaşımız ve birkaç arkadaşımız o sayfada anlatmış ayrıca o anlatıma göre hacklemek 2 dk ni bile almaz

----------Eklendi @ 13:02:45 ---------- Yazıldı @ 13:01:50 ----------

forumda 3 dk de hack diye arattır anıl baran arkadaşımız ve birkaç arkadaşımız o sayfada anlatmış ayrıca o anlatıma göre hacklemek 2 dk ni bile almaz
haa bide sanırım telinin symbian s60 v5 olması gerekiyo

Üst Alt