serinaga
Üye
Öncelikle çalışmanız için teşekkür ederim. BEN şuanda Netquin Mobile Security kullanıyorum. Şimdiye kadar sorun çıkartmadı gibi. Güncelleme paralı oldu denildi, hakikaten paralı olmuş idi ama bir süre sonra kendiliğinden virüs update'ini bedavaya yaptı (ilginç). Ama beni şüphelendiren bir durum oldu. Bana ilk önce 42 tane şüpheli dosya olduğunu bildirdi, önce noluyor ya ! diyip endişelendim, akabinde güncellemeyi ücretsiz yaptı ve tarama yapmamı istedi, bende yaptım ama hiçbir şey bulamayıp sistemin temiz olduğunu belirtti. Açıkçası şüphelendim bu durumdan, Size, yada kullanan arkadaşlara, hatta kıyaslama şansına sahip olan arkadaşlara sorarım, hangisini önerirler acaba, Netquin Mobile Security'mi yoksa Kaspersky Mobile Security'mi ???
yardım edebilecek arkadaş varmı acaba lisans codu arıyorum ama bir türlü bulamadım
telefonum uygun olmadığı için deneyemiyorum ama şu şkekilde olması lazım :
kms dosyasını yükleyin ama açmayın sonra k-patcher ı yükleyin...
k- patcher ı açıp execute patch /done/ yapacaksınız çıkan soruya yes diyin olması lazım...
lisans koduna gerek yok ki patch dosyasını kurun tele...
rica ederim telefonumda N73 e uygun olan aynı anti virus programı yüklü telefonumda ama hırsızlık özelliğini kullanmıyorum...konu ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama bu işlerden profösyönel olarak anlıyorum diyemem kendimizce k- patcher ı bir kurup deneyeyim .bu arada n8 kullanıcısıyım bir de bu cihaz için faydasını hakkında bilgi almak isterim olumlu veya olumsuz özellik le hırsızlık ile olan menüsünde
çalındığında rusyadan trlfonun bulunduğu kordinatlar mail olarak e postana geliyormuş tabi gsm şirketi ne kadar ücretlendir ayrı bi konu
teşekkürler
Öncelikle çalışmanız için teşekkür ederim. BEN şuanda Netquin Mobile Security kullanıyorum. Şimdiye kadar sorun çıkartmadı gibi. Güncelleme paralı oldu denildi, hakikaten paralı olmuş idi ama bir süre sonra kendiliğinden virüs update'ini bedavaya yaptı (ilginç). Ama beni şüphelendiren bir durum oldu. Bana ilk önce 42 tane şüpheli dosya olduğunu bildirdi, önce noluyor ya ! diyip endişelendim, akabinde güncellemeyi ücretsiz yaptı ve tarama yapmamı istedi, bende yaptım ama hiçbir şey bulamayıp sistemin temiz olduğunu belirtti. Açıkçası şüphelendim bu durumdan, Size, yada kullanan arkadaşlara, hatta kıyaslama şansına sahip olan arkadaşlara sorarım, hangisini önerirler acaba, Netquin Mobile Security'mi yoksa Kaspersky Mobile Security'mi ???
format atabilirsiniz ancak...arkadaşlar ben kasperskyi kurdum tele fakat tel kendine reset atıp duruyor bu yüzden uygulamayıda kaldıramıyorum ne yapabilirim acaba.
arkadaşlar ben kasperskyi kurdum tele fakat tel kendine reset atıp duruyor bu yüzden uygulamayıda kaldıramıyorum ne yapabilirim acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?