1 aydir sorunsuz bir sekilde e72 de kullaniyorum . Anlatimi aynen takip ederseniz sorun olmadigini sizde goreceksiniz.. Kasma konusuna gelince.. Telefonunuzda calisan prgramlari kapatmak yerine arka plana alirsaniz calismaya devam eder ve bu telefonunuzu kasar programin sucu degil .. Once arka planda calisan programlari yonetmeniz icin isinize yarayacak taskman vb programlar kullanmanizi oneriyorum..
c601 belleye kurdum. Program açıldı türkçe açıldı da lisans falan diyor orayı anlamadım. Make it diyorum bişey olmuyor tel hackli. Yardımcı Olur musunuz
arkadaşlar iyi güzel sorunsuz kurdum 2049 a kadar kullanım süresi var ancak sadece bende mi güncelleme sorunu var? tüm konuyu okudum güncelleme hakkında bişey söylenmemiş. güncelle dediğimde bağlanıyor indiriliyor diyor sonra güncellemede indirme hatası diyor günlükte de 0x96 (0) yazıyor hatta kodunda bu kodu aradım google da bişey bulamadım internet bağlantımda bi sorun yok yardım edecek arkadaş varsa şimdiden teşekkürler güncellemedikten sonra bi işe yarayacağını sanmıyorum programın