Arkadaşlar. 5800 kullanıyorum. anlatılan şekilde kurdum. çok teşekkürler. gayet güzel çalışıyor. Ancak benim sormak istediğim database güncel değil diyor. ve güncellemek istiyor. Acaba güncellersek sıkıntı çıkar mı. yani sahte olduğunu falan anlar mı. Bir de ana ekranda devamlı görünüyor. çalışan programlara baktığımda ise gözükmüyor. Bu durumda her zaman koruma aktif mi oluyor. yoksa gelen dosyaları biz özel olarak mı taratmamız gerek. Kusura bakmayın cep telefonunda ilk defa antivirüs kullanıyorum da.... Teşekkürler...
dostum program için teşekkürler.... dediklerini aynen uyguladım hex görüntüleyiciye kadar herşey tamam hex görüntüleyiciyi açıyorum düzenle diyorum ama düzenleme yapamıyorum..acaba ne yapmam gerekiyor bana bi yardımcı olursan sevinirim....
not:telefonum 5800 xm kırmızı versiyon:40 telefon hackli ...kullandığım program x plore 1.40 fulll...
Beyler 3a 3b yi buluyorum ama düzenle deyince klavye çıkmıyor arkadaşın dediği gibi önce mesajlardan mini qwerty i seçtim yaptım ama düzenle deyince gözükmüyor :S