Kaspersky mi nod32 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Kaspersky mi NOD32 mi

• kaspersky

Kullanılan: 26 43.3%
  • NOD32

Kullanılan: 34 56.7%

• Kullanılan toplam oy
    60
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kaspersky mi nod32 mi ?
sizce hangisi daha iyi

eren6523

eren6523

Üye
bence nod32

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
aslında nod32 bende seviyorum elimde sorunsuz ve ömür boyu crackli var. Ama ne bileyim çok virüs açırıyo ya belkide psikolojik ama kaspersky daha iyi şuan benım sistemde kaspersky 2009 var haziran ayına kadarda SÜRESİ var haziran ayından sonra geri nod32 dönerim :)

embulshow

embulshow

Üye
yahu abi ben şu anda nod32 4 kullanıyorum hiçbir sorun yok

onurax

Üye
kesinlikle kaspersky

mesutpo

Üye
tabiyki de kaspersky

malicavdar

Üye
bilgisayarın kaspersky ı yavaşlamadan çalıştıracak kapasitedeyse başka bi programa ihtiyacın yok demektir...

assaf34

Üye
kaspersky 7 kullanıyorum 2012'ye kadar kara listede olmayan var..:D önceki keyde 2011 kadar dı 2007 den beri kara uzunu ömürlü keylerle kullanıyorum gayet güzel bir program.

sewerk

Üye
Tabi ki Nod32.Bir keresinde Kaspersky yükledim yüklemez olaydım...:ağlarım:

Sistemi çok kasıyor.Nod32 bşakası asla...:aha:

sanberk_11

Üye
İkisi de değil.Arcavir Home Protection hepsinden daha iyi, daha rarlı dosyalar indirilmeden tarıyor en basitinden. ve virüs bulmada çok daha iyi ancak tanınmamakta. Ama bana kalsa bu ikisini hatta Arcaviri de önermem.Kaspersky bilgisayarları kasıyor, NOD32 de o kadar iyi virüs bulamıyor. Arcavir de tanınmadığı için birçok yoktur gibi şeyler olur ve lisans satın alamıyorsunuz.Ancak bunları kenara bırakırsak:

En iyi anti-virüs kullanıcının kendisidir :ehe .
Ben şuanda anti-virüs kullanmıyorum, yakalayıp siliyorum. Zaten bilgisayarı yavaşlatmazsa, görev yöneticisini kapatmazsa, bilgisayarı çökertmezse şifre çalarsa umrumda değil, çünkü kayıtlı olan kodlarin tümü sahte :ehe

Shahin23

Shahin23

Üye
kaspersky 7 kullanıyorum 2012'ye kadar kara listede olmayan var..:D önceki keyde 2011 kadar dı 2007 den beri kara uzunu ömürlü keylerle kullanıyorum gayet güzel bir program.

Selam Millet. Bana kaspersky lazim. bir zahmet bana vere bilirmisin? 2011 ve ya 2012.:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Oncelikle her kese selam. assaf34 yaw canim kardesim bana kaspersky 7 anti-virus icin lazim. sende olan 2011 ve ya 2012 bana da verirmisin? simdiden cok cok tesekkurler.:)

asan_48

Üye
arkadaşlat bilgisayarımda digital protection diye bişey var kaldırıp silemiyorum bi çözüm lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt