Xurmirac
Üye
-
Konu Sahibi
-
Maddi Durumun İyi İse Kaliteli Bir Soğutma Alıp Takarsan Kapağı Açmana Gerek Kalmaz
Sıvı sogutma sistemi kurarsan bir daha isi kavramini duymazsin
o fanlar kapalı mekanda döngü halinda soğutma etkisi gosterir kapağı açık bırakmak hem tehlikeli hemde soğutma açısından zararlıdır.
Maddi durumunuz pek iyi iyi değilse bu işe girişmenizi tavsiye etmem, bu işlem biraz tuzlu bir cozum cunku.
millet diline sıvı soğutmayı dolamış önüne gelen yere yazıyor ucuz bişeymiş gibi.. setler 250den başlıyor.Sıvı sogutma sistemi kurarsan bir daha isi kavramini duymazsin
fiyatı yukarda yazdım...
Maddi durumumun pek iyi olduğu söylenemezBen hiçbir ekleme yapmaz isem bu kapağı açmak mı zorundayım ?
Nasıl birşey bu sıvı soğutma sistemifiyatı nedir
millet diline sıvı soğutmayı dolamış önüne gelen yere yazıyor ucuz bişeymiş gibi.. setler 250den başlıyor.
custom sistemlerde 1000 liraya sıvı soğutma kurabilirsin... akıl mantık çerçevesine davet ediyorum
fiyatı yukarda yazdım...
sisteminin gücüne bağlı tek egzos fanının yetip yetmeyeceği... çok düşük özelliklere sahip bir sistemin varsa ısınma yapmıyorsa yeterli..
kapağı kapat daha iyi açıkken pek faydası yok daha çok toz çeker..
ama sistemin güçlü ise çok ısınan performanslı parçalar var ise 1 fan yetmez...
2 fan yapman yararına olur yine kapağı kapalı yap..
2 gün önce yeni kasa kurdum kasada işlemci ve ekran kartı haric 3 tane fan var. buz gibi içerisi:
Boşver 10 liralik sisteme 5 liralik fan almaya degmez
aynı sistem benim masaütümdede var kasa kapalı olmuyor pc de 8 10 saat duruyordum ısınıp kitliyordu.
açık kullanman tavsiyemdir .
Sizce fan disari mi yoksa iceri mi uflemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?