Lpg ömrünu yir onunBenimki sıralı sistem lpg var tavsiye ederim az yakıyor ve daha sessuz
Yenisini alıyorum sonra sıkıntı yok para bendeLpg ömrünu yir onun
oOoOoO at ordan bi paypalıma o zaman moneyYenisini alıyorum sonra sıkıntı yok para bende
seni gidiYenisini alıyorum sonra sıkıntı yok para bende
seni 
Eywseni gidiseni
![]()
Çöpe atarım ama yinede sana atmam pis fakiroOoOoO at ordan bi paypalıma o zaman money
Eyw
Çöpe atarım ama yinede sana atmam pis fakir

( blok atıcam sana

Canın sağolsun( blok atıcam sana
![]()
![]()
Ne dediğini anlayan tercüme edebilir miKasayi satsam 100 lira gidip 15 lirama kiyamadım wd 40 sıkicam etiketini soküp nolcak gorcem ama sanmiyorum pek ise yaricağinı
şimdi şöyle, pc sistemi eski satsam 100tl anca ederCanın sağolsun
Ne dediğini anlayan tercüme edebilir mi

pc'nin ağzına burnuna su verdirip iğne ucu kadar kuru yer kalmadan yıkamayı denedin mi? veya kapat aç düzelir.şimdi şöyle, pc sistemi eski satsam 100tl anca eder
bu sisteme gidip 15 liraya fan alasım da gelmedi
izmire döneyim çankayadan alırım
az önce bi wd-40 sıkayım dedim, grup prizin anahtarını kırdım, böyle de uğursuz kendisine yapılan iyileştiermeye ters tepki veren bi pc![]()

10-15 gün sonra gidersem memlekete bakıcam artık fan götürürüm bi denepc'nin ağzına burnuna su verdirip iğne ucu kadar kuru yer kalmadan yıkamayı denedin mi? veya kapat aç düzelir.![]()
Tam sentetik iyi olur mumotor yağı dök (denendi)
aaaa bak soket girişleri wd-40lamayı unuttum hatırlattığın iyi oldu önce benzinle temizleyip sorna güzelce bi wd-40 layımfanın etiketine kaldırıp miline wd-40 sıkmayı unutmuştum, iki gün önce denedim sesten eser kalmadı %100 çalışıyor bu yağlama yöntemi. Fakat dışarı hava verince işe yaramadı içeri verdirtecem işe yarar inşallah çipset biraz ısınıyor![]()
masaüstü iki silindirli, internete girer live for speed açar o kadaraaaa bak soket girişleri wd-40lamayı unuttum hatırlattığın iyi oldu önce benzinle temizleyip sorna güzelce bi wd-40 layım
sizin kasa kaç silin kaç buji