kasa çalışıyor görüntü yok !

Sponsorlu Bağlantılar

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
    Konu Sahibi
kasa çalışıyor görüntü yok !
Selam arkadaşlar benim bilgisayar 2 hafta içinde 4–5 kez ekrana görüntü gelmedi bende kabloları birdaha çıkarıp taktım bilgisyar normal çalıştı.ama dün bir daha olmadı o kadar temizledim ama yine kasa çalışıyor monitörde elektrik var ama kasadan görüntü gelmiyor monitör sanki kasa hiç açılmamış gibi ışığı yanıp sönüyor klavye donmuş vaziyette bir türlü yapamadım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Maxis_

Maxis_

Üye
pili sök tak.biliyorum biraz ilgisiz gelecek ama sen dene.

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bilgisayar hakkında fazla bilgim yok internetten bir resmini bulup göstersen çok iyi olacak

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
anakart üzerindeki 25 kuruş kadar olan pili söküp 10 sn bekledikten sonra tekrar tak demek istemiş arkadaş...

konu açarken dikkatlı olunuz gereksiz konu başlığı forumu düzensiz bir duruma getiriyor :nono:

Uhops

Uhops

Üye
kardeş bilgisayar hakkında fazla bilgim yok internetten bir resmini bulup göstersen çok iyi olacak

- - - Eklendi - - -

Sökerken sağına soluna dikkat et hassas oluyor

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Sökerken sağına soluna dikkat et hassas oluyor

kardeş yardımcı old için çok teşekkür ederim çok işime yaradı şimdi bilgisayarıma kavuştum hatta ordan yazıyorum. bir bilgisayarcıya sordum adam ya anakar yanmış yada ekran kartı dedi gidecekti paralar :D
Rabbim sizinde sıkıntınızı giderir inşallah

Uhops

Uhops

Üye

kardeş yardımcı old için çok teşekkür ederim çok işime yaradı şimdi bilgisayarıma kavuştum hatta ordan yazıyorum. bir bilgisayarcıya sordum adam ya anakar yanmış yada ekran kartı dedi gidecekti paralar :D
Rabbim sizinde sıkıntınızı giderir inşallah
:rica: ben üstteki iki arkadaşın söylediğinin aynısını yaptım :) onlar söylemese foto koyamıyacaktım :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
bende de aynı sorun var pili çıkarttım olmadı yine

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
izin günümde tamirciye götürecem bu sene idare etsin seneye dizüstü alacam

Lohengram

Lohengram

Üye
bende de aynı sorun var pili çıkarttım olmadı yine

Bu sorun genelde anakartın kasaya değmesiyle kısadevre yapmasından kaynaklanıyor,anakartın altına peçete falan koyup tekrar bağlaman bu sorunu gidercektir.

Yada ekran kartında bir sorun vardır.