Kasa açılıyor fakat görüntü yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boran20

Boran20

Üye
    Konu Sahibi
Kasa açılıyor fakat görüntü yok
arkadaşlar termal macun yenilemek için kasayı açtım, termal macunu yeniledim. açmışken işlemci fanını da temizledim, biraz toz aldım, ram'i söktüm tozunu aldım geri taktım sonra kasayı topladım. Şimdi bilgisayarı açtığımda kasa çalışmaya başlıyor ama görüntü gelmiyor, ram'i çıkardım tekrar taktım yine yok, diğer slota taktım yine yok... Ne yapmam gerekiyor acaba, ram ya da anakarta mı bir şey yaptım acaba?

06kubilay06

06kubilay06

Üye
termal macun gereğinden fazla sürmüş olabilirsin ufak bı dikkatsizlikle işlemcinin altına gelmş olabilir ayrıca ramı iyice yerine oturdugunda mın ol ıyıce bastır ve bu işlemleri bilgisayar açıkken yapma ayrıca kasayıı açtığında inş vucudunda kinetik enerji yoktur

Boran20

Boran20

Üye
    Konu Sahibi
termal macuna baktım işlemciye bulaşma filan yok, hatta termal macunu daha da incelttim. Ram ise yerine oturmuş durumda ama durum hala aynı

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ekran kartını kontrol et. :oke:

onurahmet03

onurahmet03

Üye
İşlemci oturmamış olabilir ekran karıtını kontrol et Monitor yanıp sönüyorsa 2'sinden Biri Ben Bu yüzden 3 İşlemci değiştirdim İntel pentium 4 Tü Celeron yaptım kasayı sorun kalmadı

Boran20

Boran20

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartını kontrol ettim. işlemci fanını vidasından biri kırılmış o yüzden olur mu acaba?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ekran kartını kontrol ettim. işlemci fanını vidasından biri kırılmış o yüzden olur mu acaba?
görüntü ile alakalı olamaz.
sogutucunun ayağı kırılmışsa işlemciyi iyi sogutamaz.

onurahmet03

onurahmet03

Üye
İşlemci fazla ısınır fanı deqiştir kalkması lazım soğutmadığı için fazla ısınabilir .Açmasan fanı alasıya kadar.

onurahmet03

onurahmet03

Üye

seyyid70

Üye
anakartta onboard ekran kartı varsa monitörün kablosunu takıp bi denemeni öneririm bende de bazen monitör böyle dengesizlik yapıyordu o şekilde hallediodum :)

onurahmet03

onurahmet03

Üye
anakartta onboard ekran kartı varsa monitörün kablosunu takıp bi denemeni öneririm bende de bazen monitör böyle dengesizlik yapıyordu o şekilde hallediodum :)
Eğer onboardla alakalıysa olmaz o şekilde hepsinde .Hafıza pilini sök 3 , 5 ,dkka bekle tak açılırsa biosdan onboard ayarlarındandır .

KayraBey

KayraBey

Üye
Hiç hata sesi almıyor musun

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Uzunca Dıtt Sesi Mi Demek istediniz arkadaşa Alıyorsa ramdır zaten .

- - - Eklendi - - -

Görüntü vermez fanı deqiştir gel söyle bakalım . Oldumu olmadımu ?

sesli güldüm :kop2:
ben fansız calıstırıyorum ıslemcıyı calısıyor..
Benım ıslemcı süper zeka heralde :ehe

ıslemcı fanıyla goruntu ne alaka ???

KayraBey

KayraBey

Üye
Kasada kısa devre olabilir parçaları kasadan çıkarıp dışarda çalıştırmayi dene

onurahmet03

onurahmet03

Üye
sesli güldüm :kop2: ben fansız calıstırıyorum ıslemcıyı calısıyor.. Benım ıslemcı süper zeka heralde :ehe ıslemcı fanıyla goruntu ne alaka ???
İşlemcinin üstünde soğutucu olanlarda haklısın Birde soğutucususzlar var .? Fanı olup soğutucusu olanda var işlemcide soğutucu olmayıp fanda olan var...

- - - Eklendi - - -

sesli güldüm :kop2: ben fansız calıstırıyorum ıslemcıyı calısıyor.. Benım ıslemcı süper zeka heralde :ehe ıslemcı fanıyla goruntu ne alaka ???
İşlemcinin ayaklarından geçmeyebilir ısıdan .İşlemcin bacaklıysa kırılırsa devreden elektrik ,görüntü geçmez. Daha şimdi yaptık işlemciden kaynaklandı . Şimdi derken 9-00 da sabah yaptık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt