Boran20
Üye
-
Konu Sahibi
-
görüntü ile alakalı olamaz.ekran kartını kontrol ettim. işlemci fanını vidasından biri kırılmış o yüzden olur mu acaba?
Oda varda o şekilde çalıştırırsa ısıdan yanar işlemci deqiştirmek zorunda kalır .görüntü ile alakalı olamaz. sogutucunun ayağı kırılmışsa işlemciyi iyi sogutamaz.
Eğer onboardla alakalıysa olmaz o şekilde hepsinde .Hafıza pilini sök 3 , 5 ,dkka bekle tak açılırsa biosdan onboard ayarlarındandır .anakartta onboard ekran kartı varsa monitörün kablosunu takıp bi denemeni öneririm bende de bazen monitör böyle dengesizlik yapıyordu o şekilde hallediodum
Uzunca Dıtt Sesi Mi Demek istediniz arkadaşa Alıyorsa ramdır zaten .Hiç hata sesi almıyor musun
Görüntü vermez fanı deqiştir gel söyle bakalım . Oldumu olmadımu ?görüntü ile alakalı olamaz. sogutucunun ayağı kırılmışsa işlemciyi iyi sogutamaz.
Uzunca Dıtt Sesi Mi Demek istediniz arkadaşa Alıyorsa ramdır zaten .
- - - Eklendi - - -
Görüntü vermez fanı deqiştir gel söyle bakalım . Oldumu olmadımu ?
anakartta onboard ekran kartı varsa monitörün kablosunu takıp bi denemeni öneririm bende de bazen monitör böyle dengesizlik yapıyordu o şekilde hallediodum
Hiç hata sesi almıyor musun
Kasada kısa devre olabilir parçaları kasadan çıkarıp dışarda çalıştırmayi dene
İşlemcinin üstünde soğutucu olanlarda haklısın Birde soğutucususzlar var .? Fanı olup soğutucusu olanda var işlemcide soğutucu olmayıp fanda olan var...sesli güldümben fansız calıstırıyorum ıslemcıyı calısıyor.. Benım ıslemcı süper zeka heralde ıslemcı fanıyla goruntu ne alaka ???
İşlemcinin ayaklarından geçmeyebilir ısıdan .İşlemcin bacaklıysa kırılırsa devreden elektrik ,görüntü geçmez. Daha şimdi yaptık işlemciden kaynaklandı . Şimdi derken 9-00 da sabah yaptıksesli güldümben fansız calıstırıyorum ıslemcıyı calısıyor.. Benım ıslemcı süper zeka heralde ıslemcı fanıyla goruntu ne alaka ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?