Ercument33
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kim söylediyse yanlış biliyor. Hemen başlaman daha iyi olur. Kışın spor isteğin yok olabilir. Boş zamanlarında spora alışıp kışın devam ettirebilirsin.Aslında bende düşünüyorum ama yazın kilo alamazsın dediler bana kışın git dediler bende yazın nasipse çalışıp para biriktirip kışın eylülde gitmeyi düşünüyorum. Bende çok zayıfım ve boyum çok.
Yanlış düşünüyorsun. Yağlı vücutta yağları eritir ve yerine kasları koyarsın. Ağırlık çalıştıkça yağlar kasa dönecektir. Eğer kas çalışır sonra yağ eritmeye çalışırsan kas kaybı da olacaktır.protein sakın kullanma 2008 den beri spor yapıyorum protein a.asit tozları yüzünden geçen sene bir böbreğimi kaybettim eğer kasların belirgin olsun istiyorsan zayıflamaya çalış fazla ağırlık az tekrar yapma az ağırlık fazla tekrar yap yağ yakar belli miktarda kas yaparsın yağlı vücutta kaslar 2 3 ayda fazla belirgin olmaz yağ miktarı ne kadar azalırsa kaslar o denli belli olur
senin söylediğin şekilde düşünmüyorum zaten kardeş fazla ağırlık olmadan çok ve seri tekrar yaparsa yağ yakar arkadaş o zaman senin söyleminle yağ yakar yerine kas koyarYanlış düşünüyorsun. Yağlı vücutta yağları eritir ve yerine kasları koyarsın. Ağırlık çalıştıkça yağlar kasa dönecektir. Eğer kas çalışır sonra yağ eritmeye çalışırsan kas kaybı da olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?