Kartal'ı sakatlar bile durduramadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kartal'ı sakatlar bile durduramadı


Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ı, son dönemde yaşadığı hiçbir sıkıntı durduramadı.
Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ı, son dönemde yaşadığı hiçbir sıkıntı durduramadı.
Sezon başından beri sakatlıklardan dolayı sıkıntı yaşayan ve haftalar ilerledikçe bu nedenle zaman zaman yıldız oyuncularını oynatamayan siyah-beyazlı takım, buna rağmen son dönemde önemli başarılara imza attı.
Quaresma, Aurelio, Hilbert'in yanı sıra İbrahim Toraman, Sivok, Simao, Necip, Almeida, Veli, Rüştü ve Egemen'den sakatlık veya cezalı olmaları nedeniyle belirli periyotlarda yararlanamayan Beşiktaş, buna rağmen 14 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı.
''Kara kartallar'', 14 maçlık seride 10 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. Bu dönemde 11 lig mücadelesine çıkan Beşiktaş, 7 galibiyet ve 4 beraberlik alarak 25 puan topladı. Özellikle yıldız oyuncularını bazı maçlarda kullanamayan siyah-beyazlı ekip, bu süreçte 2 UEFA Avrupa Ligi ve 1 Ziraat Türkiye Kupası da maçını kazanmayı başardı.
QUARESMA YOK, AMA KAZANIYORLAR
Beşiktaş, özellikle Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'nın olmadığı maçlardan başarılı sonuçlar çıkardı.
Sezon başında oynadığı futbolla eleştirilen, ancak Trabzonspor ve Manisaspor maçlarındaki futbolu ve golleriyle büyük beğeni toplayan Quaresma, Manisaspor karşılaşmasında sakatlanınca takımının şu ana dek 9 mücadelesini kaçırdı. Beşiktaş, ''Q7''siz çıktığı bu maçlarda, 6 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti.
EGEMEN'İN YOKLUĞU FARK EDİLMEDİ
Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor'da, bu sezon oynadığı futbol ve istikrarıyla büyük beğeni toplayan tecrübeli defans oyuncusu Egemen Korkmaz'ın yokluğunu dahi hissetmedi.
Medical Park Antalyaspor karşısında, sakatlıkları nedeniyle Quaresma, Necip Uysal, Mehmet Aurelio, Hilbert oynamazken, Egemen Korkmaz da sarı kart cezası nedeniyle takımdaki yerini alamadı. Beşiktaş, bütün bu eksiklerine rağmen Almeida ve Fernandes'in golleriyle deplasmanda 2-1 kazandı ve yenilmezlik serisini 14 maça çıkardı.
Bu arada ''Kara kartallar'', sezon başından beri sakatlıkları bulunan Bebe ve Ersan Adem Gülüm'ü de kullanamazken, Bursaspor maçı öncesi sakatlanan ve görev alamayan Sivok ise yaşadığı soruna rağmen Medical Park Antalyaspor karşısında oynadı.
GAZİANTEPSPOR MAÇINA DA EKSİK ÇIKACAKLAR
Beşiktaş, ligde 24 Ocak Salı günü kendi sahasında Gaziantepspor ile oynanacak karşılaşmaya da bazı oyuncularından yoksun çıkacak.
Medical Park Antalyaspor karşısında uzatma dakikalarında kırmızı kart gören İsmail Köybaşı'nın yanı sıra sakat oyuncular Hilbert ve Aurelio Gaziantepspor karşısında forma giymeyecekler. Sakatlığı tam olarak henüz geçmeyen Quaresma'nın Gaziantepspor maçında kadroya alınıp alınmayacağına ise teknik direktör Carlos Carvalhal karar verecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt